SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN 2019, Naomi Osaka - Coco Gauff 6-3, 6-0 // VIDEO Momente emoționante: „Mai bine plângi aici decât la duș!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 10:35

Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA) a învins-o categoric pe Coco Gauff (15 ani, 140 WTA), în cel mai așteptat meci din turul III de la US Open, scor 6-3, 6-0. 

După ce s-au salutat la fileu, Naomi Osaka a mers la scaunul lui Gauff pentru a o întreba dacă acceptă să acorde interviul de la final împreună. Vizibil emoționată, puștoaica de 15 ani a început să plângă, spunându-i japonezei: „Nu pot, aș plânge tot interviul”.

Răspunsul venit de la Osaka a fost: „Nu, ești bună! Ar fi mai bine decât să mergi la duș și să plângi acolo”.

Refuzată până la urmă de Gauff, Osaka a acordat interviul singură, însă nu și-a putut stăpâni nici ea lacrimile după discuția anterioară avută cu Coco Gauff. Momentul a fost aplaudat la scenă deschisă de publicul prezent pe Arena „Arthur Ashe”.

Vezi și: 

Sorana Cîrstea - Taylor Townsend 5-7, 2-6 // VIDEO Răspuns amuzant al americancei după ce le-a eliminat pe Halep și Cîrstea: „Sincer, nu știam că atâția oameni au numărul meu de telefon!” :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
merace
merace  •  01 Septembrie 2019, 22:21

Fetele sunt mai empatice, poate chiar mai mult azi decat in trecut. Batalia din teren e crunta, fiecare vrea sa castige dar emotia infrangerii poate fi mare. Publicul se distreaza privind, si sufera pentru favoritul propriu, dar ce e in sufletul jucatoarelor, doar ele stiu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează