SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN 2019 // Simona Halep, intervievată de Darren Cahill! Moment istoric + glume cu Chris Evert: „Îl împărțim pe Darren?”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 22:24

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) va debuta la US Open contra unei jucătoare de pe tabloul calificărilor. Avdersara româncei va fi stabilită cu exactitate sâmbătă.

Până să-și afle prima oponentă de la prestigiosul turneu american, Simona Halep a fost invitată la ESPN, postul unde Darren Cahill, fostul ei antrenor, e comentator. Într-un cadrul relaxat, Simona a paticipat la un interviu alături de australian, legendara Chris Evert și Patrick McEnroe, fratele mai mic al lui John McEnroe. 

Cahill și Halep au avut o colaborare excelentă pe teren, dar rolurile s-au inversat puțin în această seară, când australianul a devenit jurnalistul de ocazie ce o intervievează pe Halep. 

După emisiune, Halep a postat un mesaj amuzant pe Twitter: „Am trecut prin multe împreună, dar azi a fost pentru prima oară când am fost intervievată de Darren”, a scris românca.

Cahill a promis că vine pe Arena Națională!

A avut loc și un moment superb în studioul ESPN. Darren Cahill a promis că va zbura la București pentru a celebra pe Arena Națională un eventual succes al Simonei la Flushing Meadows.  

Totodată, Halep a glumit cu Chris Evert, voce importantă la ESPN și fostă mare campioană în WTA, întrebând-o pe aceasta dacă Darren poate face joncțiunea către staff-ul ei începând din sezonul viitor: „Întreb dacă putem să-l împărțim la anul...

Chris Evert a rămas surprinsă de afirmația Simonei: „Stai, acesta este un anunț?” Halep a glumit și a negat însă varianta. 

Vezi și: 

Simona Halep, traseu ușor la US Open 2019! Serena Williams - Maria Sharapova, șocul din primul tur + TOT TABLOUL AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10214392751272571
Raoul Fulgos  •  23 August 2019, 17:54
Postat de Ion Popescu pe 23 August 2019, 09:20

Care este momentul istoric ? Gogoase unflata made GSP !

Mai Ionica mai, sa stai in fotoliul ala si sa ai o discutie cu somitati ale tenisului mondial necesita valoare incontestabila. Acolo daca ai valoare esti invitat, daca n-ai nu te invita nimeni. Am vazut reportajul in direct pe ESPN, deci nu este gogoasa umflata. Te-ai gindit ca sansele tale sa stai in fotoliul ala sint minime spre zero???

347655969058390
Ion Popescu  •  23 August 2019, 09:20

Care este momentul istoric ? Gogoase unflata made GSP !

ralffy_mr
ralffy_mr  •  22 August 2019, 23:34

cum poti sa spui ca s-au inversat putin rolurile??! N-are nici o logica ce spui!!... Te cam incurca Limba Romana.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează