SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN 2019 // VIDEO Rafael Nadal, dezvăluiri amuzante despre culoarea echipamentului + Secrete despre dietă: motivul pentru care nu mănâncă niciodată brânză

Rafael Nadal și tricoul său mov strălucitor în meciul contra lui Hyeon Chung FOTO Reuters
Rafael Nadal și tricoul său mov strălucitor în meciul contra lui Hyeon Chung FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 18:06

Rafael Nadal, 33 de ani, 2 ATP, calificat în „optimi” la US Open, a vorbit despre culoarea echipamentului său, dar și despre dieta pe care o ține, una în care nu apare deloc brânza.

Victoria clară asupra lui Hyeon Chung din turul al treilea, 6-3, 6-4, 6-2, i-a adus bună dispoziție spaniolului, atât de multă încât a abordat cu zâmbet larg un subiect care nu ține de forehand-uri și servicii. Culoarea echipamentului. Acel mov strălucitor din ținuta de zi, care se regăsește, dar mai discret, și în cea de seară, dominată de negru. 

În interviul de după meci, fosta mare jucătoare de dublu Rennae Stubbs i-a atras atenția că violetul este semnul regalității. „După regele zgurii, vei deveni și al hard-ului? Pentru că joci mult mai agresiv", a observat australianca, dar Rafa a replica amuzat că nu e rege niciunde, ci că pur și simplu îi place nuanța respectivă. "Cred că e o culoare veselă”, a explicat. "E bine să joci în negru seara, iar peste zi în ceva mai luminos”.

De asemenea, a dezvăluit că jucătorii decid culorile folosite în colecțiile diferitelor sezoane. „Sigur, mi-a luat multe ore să mă hotărăsc... nu, glumesc. Adevărul e că le alegem, dar cu un an și jumătate înainte. Așa că atunci când se apropie un turneu, nici nu mai știu despre ce era vorba. Sunt multe culori de-a lungul anului. Seara joc în negru, e singurul loc unde o fac, dar peste zi le prefer pe cele în care mă simt energizat”, a detaliat favoritul numărul 2 al turneului. 

US OPEN 2019 // VIDEO Rafael Nadal, dezvăluiri amuzante despre culoarea echipamentului + Secrete despre dietă: motivul pentru care nu mănâncă niciodată brânză

„Prefer peștele"

Ceva mai târziu, la conferința de presă, a vorbit și despre alimentația sa. „Nu mănânc brânză. Nu am mâncat în viața mea. Nu-mi place”, a spus, râzând. Cât despre carne?„O mănânc atunci când am chef. Nu am nimic împotrivă, dar prefer peștele. Atât, nimic special.

Regimul e important pentru a rămâne sănătos și cred că am făcut progrese în ultimii ani în această direcție. Încerc să mănânc sănătos pe cât posibil, mai ales când sunt în circuit. Dar în vacanță... mă comport ca un om normal”, a încheiat el.

În optimile de finală, Nadal îl va întâlni pe Marin Cilic, 30 de ani, 23 ATP, în fața căruia conduce cu 6-2 în întâlnirile directe. „În fața unor jucători tari la serviciu, dacă joc bine, pot să returnez și asta îmi dă șanse. Trebuie să accept provocarea pe care o aduce competiția și sper să fiu la cel mai bun nivel al meu pentru că voi avea nevoie”, a conchis Nadal.

Vezi și: 

NOVAK DJOKOVIC - STAN WAWRINKA 4-6, 5-7, 1-2 // VIDEO Liderul mondial a abandonat în setul 3 și a părăsit terenul în huiduielile fanilor de la New York! Reacția sârbului 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează