SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // A recunoscut tot! Patrick Mouratoglou rupe tăcerea după finala de la US Open: "Umilită și tratată ca o trișoare!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 09:13

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) a fost învinsă în finala turneului de Mare Șlem de la US Open de japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după un meci marcat de discuțiile aprinse dintre americancă și arbitrul de scaun Carlos Ramos din setul secund.

  • CONTEXT: Serena Williams și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka, 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mourtaglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

Totul a plecat de la indicațiile pe care Serena le-a primit în timpul meciului de la antrenorul Patrick Mouratoglou, practică interzisă clar de regulamentele WTA.

Antrenorul francez al Serenei a recunoscut la finalul meciului că, într-adevăr, i-a transmis indicații elevei sale, dar se apără, spunând că fiecare antrenor procedează în acest mod.

"Sunt sincer, trebuie să recunosc că m-am folosit de coaching. Dar oricine o face, știți și voi asta. Și antrenorul lui Naomi Osaka a făcut asta la fiecare punct, oricum.

Există o regulă și există o psihologie pe care ar trebui să o aibă arbitrul de scaun. El ar trebui să spună că te-a văzut făcând asta și să acorde un avertisment. Dar ceea ce a făcut Carlos Ramos a fost atât de extrem. E păcat. Există o regulă, da, dar nu poți strica o finală de Grand Slam transformând-o într-o dramă și îl transformați în dramă.

Serena s-a simțit insultată, s-a simțit tratată precum o trișoare. S-a simțit complet umilită! De asta a reacționat în acest mod, iar integritatea e cel mai important lucru pentru ea", a spus Mouratoglou la finalul meciului.

Vezi și: VIDEO Serena e recidivistă! Alte 2 ieșiri necontrolate avute de-a lungul anilor la US Open: "Jur pe Dumnezeu că o să-ți îndes mingea pe gât"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
diana_klausenburg_steaua
diana_klausenburg_steaua  •  10 Septembrie 2018, 09:16

Domnul Williams este un dopat scarbos si un trisor isteric.

merace
merace  •  09 Septembrie 2018, 20:12

Mouratoglou ne-a aratat clar cine este no.1 mondial! :D

zorrozabal
zorrozabal  •  09 Septembrie 2018, 17:23

Clar ca arbitrul a stricat finala prin fixismul sau!Nu trebuia sa iasa el in evidenta- sarind cu avertismentul pe vedeta ca la fotbal-ca a dat ala din cap in "loja"!Mai ales ca vedea ca vedetei nu-i merge deloc jocul- trimitand mingiile in balarii-si era de asteptat sa-si descarce nervii pe cineva!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează