SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN // Aryna Sabalenka, mod inedit prin care vrea să se împace cu fostul antrenor: „Probabil mă vei omorî după ce vei citi asta!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 17:00

Aryna Sabalenka (21 de ani, 13 WTA) anunțase despărțirea de antrenorul Dmitry Tursunov (36 de ani) înaintea turneului de la US Open.

Bielorusa a postat acum un mesaj emoționant prin care încearcă împăcarea cu rusul.

„Sincer, chiar nu știu ce se întâmplă acum. Se pare că suntem amândoi niște nebuni. Într-o zi totul decurge normal, a doua zi vrem să ne ucidem reciproc.  

Vreau să spun că îl iubesc și că am încredere în el mai mult decât în oricine! Nu văd viitorul meu în tenis cu altcineva. Îmi tot spunea că nu am nevoie de el. La naiba, Dmitry! Chiar am nevoie de tine! Dar am nevoie de acel Dmitry de la începutul colaborării noastre. Puternic, calm, inteligent. Un bărbat adevărat, un antrenor adevărat.  

Știu că sună ciudat, dar am realizat că ești cel mai mare sprijin al meu! Nu vreau să te pierd. Suntem ca un cuplu care e împreună de 30 de ani, relația dintre noi e similară cu așa ceva.  

Probabil mă vei omorî după ce vei citi asta. Vreau sa îmi cer scuze înainte să o faci. Scriu asta la 23:45. Probabil de asta am pus atât de multă dragoste și atâtea emoții!”, a scris Sabalenka pe Instagram.

Sabalenka a fost eliminată în turul secund de la US Open de Yulia Putintseva (39 WTA), scor 3-6, 6-7(3). Bielorusa e încă în competiție în proba de dublu, acolo unde face pereche cu belgianca Elise Mertens. Cele două joacă diseară în semifinale contra Carolinei Dolehide și a Vaniei King.

Vezi și:

VIDEO Bianca Andreescu a ajuns la inima Serenei Williams: „Îmi place cum e ca persoană”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bulletproof
bulletproof  •  06 Septembrie 2019, 20:15

Eu n-am înțeles ceva ! Ei de fapt erau iubiți, sau doar el era ... "iubit", de ea ? C-așa-i in tenis ❗

Vezi toate comentariile (1)
Comentează