SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Simona Halep sau Bianca Andreescu? Tennis Magazine a oferit răspunsul: „Calități excelente, probabil cele mai bune din circuit”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 09:04

Celebra publicație Tennis Magazine a prezentat-o pe Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA) ca fiind o jucătoare mai bună deja decât Simona Halep (27 de ani, 4 WTA), după ce tenismena din Canada s-a calificat în finala US Open.

  • Finala de la US Open dintre Bianca Andreescu și Serena Williams (37 de ani, 8 WTA) se va disputa astăzi, de la ora 23:00, în direct la Eurosport 1.

„Chiar dacă Andreescu a spus că Simona Halep este idolul său, ea a întrecut-o deja. Bianca are un arsenal de lovituri mult mai bogat decât Halep, inclusiv un slice pe backhand folosit frecvent pentru a trimite drop-shot-uri, dar și calități excelente la fileu, probabil cele mai bune din circuitul feminin. 

Din aceste motive, nu e de mirare că mulți o vedem pe Andreescu în postura de câștigătoare de Grand Slam", au scris cei de la Tennis Magazine. 

De altfel, dacă se va impune în finala de la Flushing Meadows, Andreescu va urca pe locul 5 și o va depăși în clasamentul WTA pe Halep, care o să coboare pe 6.

Simona Halep și Bianca Andreescu nu s-au înfruntat încă în circuitul WTA.

„Este o jucătoare grozavă, care reușește să varieze foarte bine, nu știi niciodată ce minge va trimite. Se mișcă grozav în teren, servește bine, este foarte puternică și este foarte spectaculoasă”

  Serena Williams despre Bianca Andreescu
 

CITEȘTE ȘI:

US OPEN // VIDEO Bianca Andreescu a ajuns la inima Serenei Williams: „Îmi place cum e ca persoană”

SERENA WILLIAMS - BIANCA ANDREESCU // Patrick Mouratoglou a primit interzis din partea Serenei: „Asta chiar nu e o opțiune pentru mine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
merace
merace  •  08 Septembrie 2019, 09:50
Postat de Teo Chirvase pe 07 Septembrie 2019, 17:58

Mai nea Florinso, faci o mare confuzie: Bianca e canadianca, apartine Canadei...e adevarat ca e de origine romana, acolo mai toti sunt etnici europeni sau ai altor tari...

Si ce daca e canadianca?! Nimeni nu e perfect... :D

10154976492293690
Szasz Andrei  •  07 Septembrie 2019, 20:29

Din fericire pentru Bianca si din nefericire pt. Romania, Bianca poate devein o jucatoare mai buna decat Halep. Deja la 18 ani o poate intrece in clasament, la arsenal si tactica se pare ca deja a cam intrecut-o (vezi meciurile cu Kerber de anul acesta). Sa vedem ce va face in finala cu Serena, primul meci pe bune intre cele doua ! Cred ca deja o poate bate si pe Halep, nu numai pe Serena.

1333279483515511
Teo Chirvase  •  07 Septembrie 2019, 17:58

Mai nea Florinso, faci o mare confuzie: Bianca e canadianca, apartine Canadei...e adevarat ca e de origine romana, acolo mai toti sunt etnici europeni sau ai altor tari...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează