SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Cel mai bun rezultat al carierei » Raluca Olaru e în "sferturi" la US Open!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 19:00

Raluca Olaru (29 de ani, 59 WTA în clasamentul de dublu) s-a calificat în ”sferturile” tabloului de dublu mixt alături de Frank Skugor (30 de ani, 39 ATP la dublu), iar marți ce doi vor lupta pentru un loc în penultimul act. 

Singura româncă rămasă pe tablourile de la New York a obținut deja cea mai bună performanță a carierei în proba de mixt. Alături de croatul Franko Skugor, 30 de ani, 39 ATP la dublu, cu care face pereche în premieră, Raluca s-a calificat în sferturi de finală.

Cei doi au izbutit performanța eliminând în turul secund perechea favorită numărul 7, compusă din Katarina Srebotnik (Slovacia, 24 WTA la dublu) și Michael Venus (Noua Zeelandă, 17 ATP la dublu). Un adevărat thriller, încheiat cu 16-14 în tie-break-ul decisiv!, după ce primele două seturi fuseseră împărțite echitabil, 4-6, 6-4.

Precedenta cea performanță de vârf a româncei la mixt fusese un tur al 3-lea la Wimbledon 2015, când, ce ironie, jucase împreună cu învinsul de duminică, neozeelandezul Venus.

Marți, Olaru și Skugor vor întâlni pentru un loc în semifinale cuplul Alicja Rosolska (Polonia, 32 WTA la dublu)- Nikola Mektic (Croația, 18 ATP la dublu).

Partenerul româncei, Franko Skugor, are două titluri la dublu anul acesta, ambele împreună cu Dominic Inglot, la Budapesta și s-Hertogenbosch plus o semifinală la Wimbledon. La mixt, el a jucat anul acesta la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon cu Vania King – turul 2, turul 2, turul 1, în timp ce Raluca a evoluat doar la Wimbledon, alături de francezul Fabrice Martin – turul 2.

Vezi și: Darren Cahill a făcut anunțul în urmă cu câteva minute: "Scurt mesaj pentru fanii lui Halep și mass-media din România"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  03 Septembrie 2018, 22:56

Great!

merace
merace  •  03 Septembrie 2018, 19:13

BRAVO pentru Raluca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează