SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN // Columbienii Cabal și Farah obțin al doilea trofeu consecutiv de Mare Șlem!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 22:41

Juan Sebastian Cabal (33 de ani, 1 ATP la dublu) și Robert Farah (32 de ani, 1 ATP la dublu) au câștigat finala de dublu masculin de la US Open. Cei doi columbieni au trecut în ultimul act de spaniolul Marcel Granollers (33 de ani, 91 ATP la simplu) și argentinianul Horacio Zeballos (34 de ani, 7 ATP la dublu), scor 6-4, 7-5.  

Principalii favoriți de la US Open și-au confirmat statutul. Ajunși în finala cu un singur set cedat, în turul secund contra lui Evans și Norrie, Cabal (33 de ani) și Farah (32 de ani) au făcut un ultim act aproape de perfecțiune. Au terminat meciul cu doar opt erori neforțate și 33 de lovituri câștigătoare. Jocul la serviciu a fost la cote înalte, oferind o singură șansă de break oponenților.  

După o oră și 33 de minute, Cabal și Farah obțin al doilea trofeu consecutiv de Mare Șlem, după cel obținut la Wimbledon. 

740,000 $au primit Cahal și Farah pentru performanța de la Flushing Meadows

Vezi și:

US OPEN // EXTRATERESTRĂ! Serena Williams e din nou în finală la US Open » Cifre incredibile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează