SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Flavia Pennetta, laude pentru Simona Halep: „Va fi și mai puternică” + ce favorită are la US Open

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 12:51

Flavia Pennetta (37 de ani), în calitate de expert Eurosport, a vorbit despre parcursul Simonei Halep (4 WTA, 27 de ani) din acest an, dar și despre șansele româncei privind câștigarea următoarelor turnee. 

Simona Halep debutează astăzi la US Open, contra americancei Nicole Gibbs (135 WTA, 26 de ani).

„Simona a câștigat Wimbledon și am fost foarte fericită pentru ea, pentru familia ei și pentru echipa ei, pentru că este o persoană foarte drăguță și știu cât de dificil este să te menții mereu la înălțime. 

E o problemă în tenis: când devii numărul 1, toată lumea se gândește că trebuie să câștigi mereu și niciodată nu va mai fi suficient. După ce a câștigat Wimbledon, Simona va fi și mai puternică din punct de vedere mental. Sunt sigură că va câștiga mai multe titluri”, a spus Flavia Penetta.

„Serena e favorita mea”

Totuși, italianca are o altă favorită la această ediție de US Open: „Serena Williams este favorita mea. E mereu concentrată și cred că este cea mai bună. A întâmpinat niște probleme în a câștiga al 24-lea ei Grand Slam în ultimii doi ani, dar cred că o poate face și sper să poată câștiga US Open”.

Serena Williams (8 WTA, 37 de ani) a trecut în primul tur de Maria Sharapova (87 WTA, 32 de ani), scor 6-1, 6-1, după o oră de joc și va juca în runda a doua cu Caty McNally (121 WTA, 17 ani).

VEZI ȘI:

FOTO Simona Halep, „eroina noastră!” » Ce a apărut pe clădirea unui cinema din Leicester Square, în Londra

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează