SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // FOTO Nikos Kyrgios are o nouă cucerire? Ce a făcut după calificarea în turul II

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 11:16

Nick Kyrgios (30 ATP, 24 de ani) s-a calificat în turul II la US Open, după ce a trecut de americanul Steve Johnson (86 ATP, 29 de ani).

Australianul s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 7-6, 6-4, după două ore și patru minute de joc, iar în runda următoare va juca împotriva francezului Antoine Hoang (104 ATP, 23 de ani). 

La scurt timp după meci, Kyrgios a postat pe rețelele sociale o poză cu Anna Kalinskaya (127 WTA, 20 de ani), jucătoarea care a eliminat-o în primul tur pe Sloane Stephens (10 WTA, 26 de ani). 

„Asta e fața mea când văd ce ai putut face astăzi”, a scris Kyrgios pe Instagram, declarându-se impresionat de faptul că tânăra sportivă a învins o jucătoare din Top 10. 

US OPEN // FOTO Nikos Kyrgios are o nouă cucerire? Ce a făcut după calificarea în turul II


La începutul lunii, australianul a fost prezent la unul dintre meciurile Annei Kalinskaya, cel cu Jessica Pegula 58 WTA, 25 de ani), de la Washington, iar presa internațională a scris atunci despre o posibilă relație între cei doi. 

Nick Kyrgios, în tribună la meciul Annei de pe 3 august

VEZI ȘI:

US OPEN // FOTO Simona Halep a mers în Times Square după calificarea în turul II » Cum s-a fotografiat românca

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close