SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN // Naomi Osaka a fost eliminată! Ashleigh Barty este noul lider WTA

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 21:28

Ashleigh Barty (23 de ani) este noul număr 1 WTA, după ce Naomi Osaka (21 de ani), a fost eliminată în optimile de finală de la US Open de elvețianca Belinda Bencic (12 WTA, 22 de ani).

Nipona a cedat în două seturi, scor 5-7, 4-6, după aproximativ o oră și jumătate de joc, și a pierdut poziția de lider mondial. Naomi Osaka va ocupa în continuare locul 3 WTA.

Tot în optimi a părăsit și Ashleigh Barty competiția americană, după ce a pierdut în fața chinezoaicei Qiang Wang (18 WTA, 27 de ani), scor 2-6, 4-6, după o oră și 23 de minute de joc.  

În ciuda acestui fapt, ocupanta locului 2, australianca Barty, îi ia locul lui Naomi Osaka. Barty a mai fost lider mondial timp de șapte săptămâni, începând cu 24 iunie 2019, dar a fost detronată chiar de Osaka.

VEZI ȘI:

Simona Halep, record remarcabil » Performanța impresionantă care o propulsează în istoria tenisului!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close