SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN // Serena Williams, despre Caroline Wozniaki: „E foarte curajoasă”

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 19:59

Serena Williams (37 de ani, 8 WTA) s-a calificat în sferturile de finală la US Open și urmează să se dueleze cu Qiang Wang (28 de ani, 18 WTA) pentru un loc în semifinale. 

După meciul cu Petra Martic, în conferința de presă, americanca a fost întrebată ce simte când o vede pe prietena sa, Caroline Wozniacki, care a fost diagnosticată anul trecut cu artrită reumatoida.

„A fost foarte greu, mai ales că doi oameni aproapiați mie au boli autoimune. Sunt foarte apropiată de Caroline, înerc să o încurajez în fiecare zi și sunt uimită cum se descurcă, știu ce trebuie să înfrunte în fiecare zi și vă pot spune că e foarte curajoasă”, a spus Serena.  

În 2011, sora Serenei, Venus, a fost diagnosticată cu sindromul Sjogren, tot o boală autoimună. 

VEZI ȘI:

Simona Halep, record remarcabil » Performanța impresionantă care o propulsează în istoria tenisului!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează