SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // VIDEO Daniil Medvedev a recidivat! Conflictul cu fanii capată proporții: „Nu sunt mândru de ce am făcut”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 08:57

Rusul Daniil Medvedev (23 de ani, 5 ATP) a trecut de neamțul Dominik Koepfer (25 de ani, 118 ATP), scor 3-6, 6-3, 6-2, 7-6(2) și s-a calificat în sferturile de finală de la US Open.  

Medvedev e cel mai în vogă jucător al noii generații. Rusul a ajuns la 10 victorii consecutive în circuit și a obținut cea mai bună performanță din carieră la un turneu de Mare Șlem.  

Rusul a început slab partida. A cedat primul set după doar 31 de minute și a fost condus cu un break în cel de-al doilea. Acuzând dureri la umăr, Medvedev și-a extras energia din conflictul deschis pe care îl are cu fanii new yorkezi.  

A revenit fantastic, a avut nervii tari în momentele decisive și a închis partida după 2 ore și 35 de minute.

Medvedev va juca în sferturile de finală împotriva lui Stan Wawrinka. Elvețianul a profitat de abandonul liderului mondial Novak Djokovic, la scorul de 6-4, 7-5, 2-1.  

Medvedev: „Voi mi-ați dat din nou energie!”

În tipul interviului de la final, Medvedev a continuat disputa începută cu fanii în meciul precedent cu Feliciano Lopez: „Astăzi am fost aproape să cedez. Am pierdut primul set și am fost condus cu 2-0 în următorul. Durerile la umăr m-au făcut să iau multe pastile pentru durere, dar voi mi-ați dat din nou energia de care aveam nevoie!”.

Medvedev a cerut scuze după meci

La conferința de presă, Daniil a revenit la sentimente mai plăcute: „Am fost un idiot după meciul cu Feliciano, să fiu sincer. Am făcut lucruri de care nu sunt mândru. Trebuie să lucrez la a fi un om mai bun pe teren, pentru că în afara lui sunt. Astăzi am fost complet concentrat. Într-adevăr, am agitat puțin fanii, dar cred că a fost distractiv și pentru ei. Publicul de la New York e cel mai electric din lume! Chiar mi-a oferit energie” 

„Nu sunt mulți jucători care să facă față presiunii publicului de la US Open și să mai și câștige. Trebuie să respectăm curajul acestui tip!”
 - Liam Broady (25 de ani, 251 ATP)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
saramago
saramago  •  02 Septembrie 2019, 12:35

În loc să profite de cea mai bună perioadă a carierei, Medvedev a ales să-și facă publicul ostil. Sau o parte a publicului, dacă preferați ...

reteleanu
reteleanu  •  02 Septembrie 2019, 11:34

asta incepe sa devina deja film (prost) de actiune. mai lipseste bruce willis sa intre sa-l bata pe rusul rau.

347655969058390
Ion Popescu  •  02 Septembrie 2019, 11:18

Public electric ? Eu asi zice #neamuri proaste#,

Vezi toate comentariile (3)
Comentează