SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Ușor accidentată, Sorana promite că va da totul în meciul cu Belgia: "Dacă te trezești dimineața și nu ai dureri înseamnă că nu e ok!" » Cum prefațează meciul cu Wickmayer

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 16:55

Sorana Cîrstea (26 ani) a prefațat duelul din Fed Cup pe care România îl va disputa în compania Belgiei în acest week-end. 

Chiar dacă încă mai resimte accidentarea de la încheietura mâinii stângi, românca promite că va da totul în partidele cu Belgia, de sâmbătă și duminică. 

"Cu Wickmayer am jucat de câteva ori. Ultima întâlnire a fost în 2012, aşa că nu cred că este relevant ce s-a întâmplat atunci.

Vom vedea un meci interesant. Ea este o jucătoare agresivă, loveşte bine şi încearcă mereu să vină peste tine. Are un stil apropiat de al meu, va fi «care pe care».

Sunt pregătită însă, de asta am venit aici, să joc indiferent de adversar", a spus Sorana Cîrstea, conform TV Digi Sport.

  • Monica Niculescu - Kirsten Flipkens va fi meciul care va deschide duelul dintre România și Belgia. 
  • Sorana Cîrstea o va întâlni pe Yanina Wickmayer în al doilea meci al zilei de sâmbătă.

"Eu am avut rezultate bune pe toate suprafeţele, de la zgură la iarbă şi hard, cred că mă pot adapta destul de uşor. Am avut o săptămână de pregătire în sală, aşa că sunt aptă de meci. Aptă din punct de vedere fizic nu poţi fi niciodată, altfel nu ai fi sportiv de performanţă. Ceva tot te doare. Dacă te trezeşti dimineaţă şi nu te doare nimic înseamnă că nu e ok. Dar voi da tot ce am mai bun şi sper să iasă bine"
Sorana Cîrstea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează