SPORTURI  »  TENIS  »  NUNTĂ

Vaidisova renunţă la tenis la numai 20 de ani pentru a se mărita cu Stepanek

Nicole Vaidisova
Nicole Vaidisova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Cehoaica Nicole Vaidisova va renunţa la sport şi se va mărita în iulie cu compatriotul ei, Radek Stepanek

Pe cît de iute i-a fost ascensiunea, pe atît de liberă căderea. În 2006, la 17 ani recent împliniţi, Nicole Vaidisova atingea semifinalele la Roland Garros, după ce cucerise primele titluri ale carierei, la Vancouver şi Taşkent, în 2004, la doar 15 ani. În ianuarie 2007, pătrundea în careul de aşi şi la Australian Open, iar peste patru luni intra în Top 10, pe poziţia a 7-a. Precocitate, talent, perspective pentru această fată înaltă de 1,83 metri, pe care fostul antrenor, Nick Bollettieri, o asemăna cu Mike Tyson la impetuozitate.

Dar lucrurile nu au evoluat pentru Nicole. Dimpotrivă. Au apărut accidentările. Pauzele mari, urmate de reveniri lipsite de succes. Acum e pe locul 176 mondial. Va împlini 21 de ani în aprilie. Şi a renunţat la tenis. Apropiaţii spun că s-a săturat să piardă şi că îi lipseşte motivaţia de a-şi construi drumul înapoi spre top. În plus, în iulie se va căsători cu Radek Stepanek, 31 de ani, locul 17 ATP, iubitul cu care s-a împăcat anul trecut după o despărţire de scurtă durată.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
 •  17 Martie 2010, 10:00

Din nou, titlul nu are nici o legatura cu continutul! Din titlu reiese ca s-a lasat de tenis ca sa se marite, cand de fapt n-are nici o legatura! Nu stiu unde naiba ati facut voi jurnalismul!

bimbi79
bimbi79  •  17 Martie 2010, 09:51

M-as insura si eu ca o asa bucatica ! O data, de 2 ori si altadata, de 3 ori.

 •  17 Martie 2010, 08:38

Bravo Nicole!Nu mai marge,nu mai merge mai sunt si alte placeri in viata chiar daca in scurt timp ai putea fi proaspat divortata. Dai un tignal si lui Masha Sharapova caci de cand cu operatia de la umar nu prea mai are nimic comun cu tenisul de performanta. Casa si hamer de piatra!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close