SPORTURI  »  TENIS  »  HIT FOR HAITI

Vedetele tenisului au strîns un milion de dolari pentru victimele din Haiti

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Opt vedete au jucat ieri două meciuri demonstrative de dublu la Indian Wells, în a doua parte a acţiunii de strîngere de fonduri " Hit for Haiti"

Prima dată au improvizat un demonstrativ chiar cu o zi înainte de începerea Australian Open-ului, ideea venind din partea lui Roger Federer. Era la foarte puţină vreme după producerea teribilului cutremur din Haiti, iar jucătorii de tenis au arătat că sînt săritori şi uniţi atunci cînd vine vorba de o cauză nobilă. Acţiunea caritabilă a avut mare succes, motiv pentru care s-au decis să facă şi partea a doua, în timpul turneului de la Indian Wells.

Un meci de dublu feminin, în care perechea Martina Navratilova- Justine Henin a învins cu 8-6 cuplul Steffi Graf- Lindsay Davenport, şi unul de dublu masculin, la capătul căruia Roger Federer şi Pete Sampras i-au bătut tot cu 8-6 pe Rafael Nadal şi Andre Agassi. Primele estimări ale adunării de fonduri s-au ridicat la suma de un milion de dolari.

Agassi a avut o seară inspirată şi în discurs, şi în replică. "Toţi copiii din tribună se întreabă probabil: «Cine sînt chelioşii ăştia doi care joacă lîngă Federer şi Nadal?»", a spus el la un moment dat, însă Pete a avut imediat răspuns: "Eu mai am cîte ceva, dar tu arăţi precum Kojak!". Andre l-a tachinat şi pe Rafa, cînd spaniolul nu a ajuns la o minge: "Te mişti mai repede la televizor!". Apoi, cînd Roger i-a spus să renunţe la pantalonii lungi, soţul lui Steffi şi-a ridicat un crac şi a anunţat: "Picioarele mele n-au văzut soarele în ultimele şase luni".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  15 Martie 2010, 16:32

atat despre meci? sau te-ai plictisit scriind ? cine va da unda verde pt articolele astea profesioniste :)) ori e beat ori nu stie meserie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează