SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Venus vs Serena în turul II la Roma » VIDEO+FOTO Sora mai mare a oferit un duel antologic cu Mertens: 8 mingi de meci ratate!

FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 22:11

Venus Williams (38 de ani, 50 WTA) a învins-o pe belgianca Elise Mertens (23 de ani, 20 WTA), scor 7-5, 3-6, 7-6(4), și o va înfrunta în turul secund de la Roma pe sora ei, Serena Williams (37 de ani, 11 WTA).

Înfruntarea dintre Venus și Mertens a fost una antologică, terminată după 3 ore și 5 minute. Setul decisiv a stârnit admirația fanilor tenisului și i-a făcut pe comentatori să exclame: „E un candidat serios la meciul anului!”.

Venus a condus cu 5-1, iar la 5-2 și 5-4, pe propriul serviciu, a ratat nu mai puțin de 8 mingi de meci. A fructificat-o pe a noua, în tie-break, și se pregătește pentru înfruntarea cu sora mai mică, Serena.

Surorile Williams sunt pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep (27 de ani, 2 WTA). Posibila întâlnire dintre ele ar fi în sferturile de finală.

Halep intră în turul secund

Halep va intra direct în turul secund și va juca împotriva unei cehoaice, învingătoarea dintre Marketa Vondrousova (19 ani, 42 WTA) și Barbora Strycova (33 de ani, 40 WTA). 

NUMELE „GRELE”DE PE JUMĂTATEA DE TABLOU A LUI HALEP

  • „Optimi”: Daria Kasatkina
  • „Sferturi”: Serena Williams, Venus Williams și Sloane Stephens
  • Semifinale: Naomi Osaka, Mihaela Buzărnescu, Aryna Sabalenka și Kiki Bertens

Vezi și: 

Jucătoarea bătută 6-0, 6-0 de Halep s-a răzbunat pe o vedetă WTA » A cedat un singur game în primul tur de la Roma

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  14 Mai 2019, 09:00
Postat de bodrin pe 14 Mai 2019, 01:28

Repet și aici: îmi place de nu mai pot că o vedeți pe Buzărnescu o posibilă semifinalistă la Roma! Super!

Bine spus! Ca sa ajunga in semifinale, Buzarnescu trebuie sa castige cu Ostapenko, Julia Georges si Naomi Osaka. Usor, nu? Eu cred ca ia bataie direct de la Ostapenko... Astept de la autorul acestui articol sa modifice textul, dand dovada de diletantism cand l-a scris... Noroc ca am facut screenshoturi pe care i le voi arata lui Ioanitoaia...

bodrin
bodrin  •  14 Mai 2019, 01:28

Repet și aici: îmi place de nu mai pot că o vedeți pe Buzărnescu o posibilă semifinalistă la Roma! Super!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează