TENIS  ·  WTA

Venus Williams, despre arome și amintirile asociate lor: „Eu miros a transpirație! Muncesc 12 ore pe zi și nu pot scăpa de ea”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 14:15

Venus Williams vorbește despre arome și amintirile asociate lor
Are 38 de ani, 7 titluri de Mare Șlem în palmares și 11 săptămâni petrecute pe prima poziție a clasamentului mondial.

Continuă să joace tenis cu pasiune, fără a pune în planul apropiat retragerea. Venus are însă și alte preocupări în afara sportului, între ele fiind linia de îmbrăcăminte EleVen și o firmă de design interior.

Multe lucruri o definesc pe americancă, unele dintre ele fiind dezvăluite într-un interviu inedit pentru The Cut, în care vorbește despre diverse lucruri și mirosurile asociate lor.

- Prima amintire a unei arome: "Ploaie. Crescând în California, poți mirosi ploaia. Iar când ploua, nu ieșeam pe teren, ceea ce era o raritate!"

- Fericirea miroase a: "Gogoși. Nu prea mănânc, dar îmi plac și mă gândesc zilnic la ele. O gogoașă minunată, cu glazură"

- Dragostea miroase a: "Câinele meu, Harry. Ceea ce înseamnă că dragostea mirose un pic urât câteodată, dar el mă iubește și călătorim peste tot împreună"

- Prietenia miroase a: "Sora mea, Serena. Și a prieteni buni. Iar aroma cea mai apropiată ar fi cea de tacos. Eu nu gătesc niciodată, dar toți ceilalți din familie da, așa că atunci când am poftă, ei îmi pregătesc tacos!"

- Succesul miroase a: "Mingi de tenis! Am acel praf al mingilor peste tot, pe haine, pe pantofi"

- Casa mea miroase a: "Florida. Un pic sărat, un pic a nisip"

- Dacă ar fi să am un singur miros pe mâini, ar fi: "Portocale. Îmi place aroma lor, dar și sucul proaspăt făcut"

- Eu miros a: "Transpirație! Muncesc 12 ore pe zi și nu pot scăpa de ea. Dar îmi schimb hainele des, ca să nu devină o problemă"

Citește și:

Ilie Năstase, condamnare în primă instanță! » EXCLUSIV Cum a reacționat fostul mare tenismen la aflarea veștiiCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1