SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

Venus Williams nu vrea să se retragă încă din tenis: „Iubesc acest sport mai presus de orice”

Venus Williams în acțiune FOTO Imago Images
Venus Williams în acțiune FOTO Imago Images

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 18:03 / Actualizat luni, 07 august 2023 18:28

Venus Williams (43 de ani, #524 WTA) participă în această săptămână la turneul de la Montreal grație unei invitații, ea explicând din nou de ce este încă în activitate.

Venus Williams nu scapă la niciun turneu de întrebare „de ce mai joci la 43 de ani?". Americanca a disputat anul acesta doar patru turnee la toate primind o invitație. Ea se află acum la Montreal, unde va juca în primul tur în compania lui Madison Keys.

 „Sunt de atât de mult timp în circuit... Dar simt că mai am lucruri de făcut. De exemplu, nu am reușit de prea multe ori să evoluez în formă maximă la turneul din Canada. Îmi doresc să dau tot ce este mai bun la această ediție", a spus Venus Williams.

Referitor la întrebarea pe care o tot primește, ea a râspuns: „Iubesc acest sport mai presus de orice, ador tot ce înseamnă să fii jucătoare de tenis. Îmi doresc să joc puțin mai mult în propriile mele condiții. Am petrecut prea mult timp accidentată în ultimii ani, nu vreau să-mi iau rămas bun de la munca mea și de la pasiunea mea în felul acesta".

Venus Williams: „Cred că mai am lucruri de realizat"

Venus a spus în cadrul unei conferințe de presă la Montreal de ce mai are nevoie pentru a deveni mai competitivă. „Trebuie doar să acumulez ore pe teren, atât în ​​antrenamente, cât și în competiție, fără să mă accidentez. Dacă pot face asta, simt că mai am lucruri interesante de realizat, provocări de realizat care mă pot face foarte entuziasmată. 

M-aș putea dedica oricărui alt lucru care nu implică la fel de mult efort zilnic ca tenisul. Sincer, mi-e greu ca cineva vrea să muncească la fel de mult ca mine în acest moment. Încerc să-mi depășesc limitele în fiecare zi pentru că încă vreau să obțin succes", a explicat ea.

Venus Williams despre cum abordează înfrângerile

Câștigătoare a șapte trofee de Mare Șlem, Venus a disputat șase partide în 2023, câștigând două și pierzând patru. „Victoria este doar punctul culminant al unui job de lungă durată, care începe mult mai devreme. Sunt încă entuziasmată să fac parte din tenisul profesionist și înțeleg din ce în ce mai bine acest sport. Nu iau personal ceea ce se întâmplă pe teren, Eu o percep ca pe o meserie în care trebuie să dau tot ce pot, dar fără să-mi pierd stabilitatea emoțională. Când oamenii nu fac ceva bine la serviciu, nu sunt fericiți, dar nu își pierd viața din cauza asta, ci mai degrabă se ridică și merg mai departe. Să presupunem că jucătorii de tenis trebuie să facă la fel",

49 de trofeea câștigat Venus Williams în carieră la simplu, disputând alte 34 de finale

Citește și: 

Coco Gauff a câştigat turneul WTA 500 de la Washington
WASHINGTON
Coco Gauff a câştigat turneul WTA 500 de la Washington
Cum arată viața lui Roger Federer la un an după ce s-a retras: „Am început să călătoresc mai mult alături de familia mea”
INEDIT
Cum arată viața lui Roger Federer la un an după ce s-a retras: „Am început să călătoresc mai mult alături de familia mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
267890
267890  •  08 August 2023, 10:46
Postat de TraianX pe 07 August 2023, 21:32

E penibila. nDar de vina sunt si cei care-i permit. Sa porneasca de unde ii este locul nu cu favoritisme.

Mi-ai luat cuvintele din gură :-D

TraianX
TraianX  •  07 August 2023, 21:32

E penibila. nDar de vina sunt si cei care-i permit. Sa porneasca de unde ii este locul nu cu favoritisme.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează