SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Veronika Kudermetova și-a făcut tactica pentru meciul de la Australian Open, cu Simona Halep: „Este incredibilă! M-am antrenat anul trecut cu ea”

FOTO: Guliver/GettyImages +22   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 18:23 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 21:36

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) va juca vineri, 12 februarie, cu rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA) în turul III la Australian Open 2021.

  • Partida Halep – Kudermetova va începe la ora 10:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1.

Pentru Simona, acesta va fi primul meci la simplu contra rusoaicei Kudermetova, cele două fiind adversare doar în două partide de dublu, ambele pierdute de româncă.

Veronika Kudermetova: „Așa trebuie să joc în meciul cu Simona Halep”

Când s-a calificat în turul III la Australian Open, după ce a învins-o pe Varvara Gracheva (20 de ani, 97 WTA), scor 5-7, 6-2, 6-2, Kudermetova a vorbit despre un posibil duel cu Simona Halep, care încă nu trecuse de Tomljanovic.

„Cu Simona trebuie să servesc și să returnez bine. Dacă am vreo șansă, trebuie să profit! Simona este o luptătoare și se mișcă foarte bine. Este o jucătoare incredibilă. Trebuie să dau tot ce am mai bun pentru a câștiga.

M-am antrenat cu ea anul trecut, după ce s-a reluat sezonul, în Praga. Am jucat un set și am pierdut cu 7-5. Dar a fost un set bun”, a spus Kudermetova pentru publicația Baseline.

Nu cred că am jucat una împotriva celeilalte. Deci va fi o noua provocare. O să urmăresc niște filmulețe cu ea, așa cum fac când am meci cu o jucătoare pe care nu am mai întâlnit-o. Dar acum vreau să mă recuperez. Dacă voi fi la capacitate maximă, pot câștiga.
- Simona Halep

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep are tot ce-i trebuie ca să câștige Australian Open”

Citește mai multe știri despre Simona Halep la Australian Open:

Ghinion pentru Simona Halep lângă puștoaica de 16 ani: eliminare + probleme medicale

De ce jucătoare se teme Simona Halep » Darren Cahill a dat-o de gol: „Mereu mă întreabă de ea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează