SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Veste proastă după eliminarea de la BRD Bucharest Open! Ar putea rata prezența la Jocurile Olimpice

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2016 20:06

Monica Niculescu, locul 53 WTA, a fost eliminată surprinzător de Polona Hercog, locul 84, în turul II al turneului BRD Bucharest Open, scor 4-6, 3-6.

Românca s-a accidentat la spate și nu știe dacă va putea participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

"De aici mă duc direct la doctor. Vreau să ştiu exact ce am la spate, am dureri de mai mult timp. Am o programare chiar după această conferinţă de presă. Poate mă duc să văd şi un doctor din străinătate.

Pe de altă parte, nu am făcut antrenament suficient şi asta s-a văzut în teren, în meciul cu slovena Polona Hercog. Una dintre armele mele - lovitura de retur - nu a mers. Am fost mereu lipsită de inspiraţie şi am dat multe lovituri afară. Hercog nu a jucat extraordinar, dar pentru mine nu a fost o zi bună.

Este un semn întrebare cu privire la prezența mea la JO. Nu ştiu ce o să fie, să vedem cum vor evolua lucrurile", a spus Monica Niculescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  14 Iulie 2016, 09:06

Ca si Simonica, Monica, păstrând desigur proporțiile, nu se poate lauda ca un sezon prea bun. Ca urmare ambele au nevoie de puncte si, sa nu fim ipocriți!, bani ... In perioada Olimpiadei sunt turneele din America de Nord care preced US Open, turnee de cate 900-1000 de puncte si premii de milioane dolari. Nu stiu ce câștig are daca participa la Olimpiada, dar banuiesc ca se merge pe ideea ca "important e sa participi" :-)

dchldiu
dchldiu  •  13 Iulie 2016, 21:30

De ce ar fi participat la turneele de la Bucuresti si la Wimbledon daca are durerile de spate "de mai mult timp"??? Doar ca sa evite sa participe la Olimpiada? Putin probabil sa fie o accidentare foarte serioasa...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează