SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Veste proastă: Simona Halep se operează și va fi OUT o lună și jumătate! Probleme surprinzătoare + ratează Cupa Fed

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 21:36

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a anunțat astăzi că fiica sa e obligată să se opereze și va lipsi cel puțin o lună și jumătate din competițiile WTA, conform Dolcesport

"A avut probleme și la stomac, acum și cu urechea...Are o deviație de sept și trebuie să se opereze cît de curînd. A intrat într-un regim maxim, deci va face o pauză mai lungă, pentru că nu se poate să continue așa!

Cam o lună, o lună și jumătate trebuie să facă repaus total pentru a-și reveni complet" Stere Halep la Dolcesport

Problema principală pe care o înfruntă un sportiv cu deviație de sept este că nu inhalează doza optimă de oxigen în timpul efortului susținut. Astfel, sportivul poate acuza oboseală timpurie, lucru cu atît mai probabil într-un sport cu efort scurt și intens cum e tenisul.

Număr 2 WTA, Simona Halep a fost eliminată la Australian Open încă din primul tur. Jucătoarea noastră a acuzat diferite probleme de sănătate de-a lungul întregului an trecut, ea suferind accidentări la gleznă și la tendon. Între timp, a doborît-o și o răceală.

Încă de la turneul de la Sydney, din săptămîna premergătoare competiției Australian Open, Simona s-a plîns de diferite probleme fizice.

"Dacă nu face o pauză pînă-și revine complet riscă să-și încheie chiar cariera" Ilie Năstase, în urmă cu o săptămînă, la Digi

Ce turnee ratează

Simona Halep avea programate două turnee în perioada 15-20 februarie (Dubai) și 21-27 februarie (Qatar). Aproape sigur, Simona va rata și meciul din "sferturile" Fed Cup, contra Cehiei, de la începutul lunii februarie, întîlnirea avînd loc pe 6 și 7 ale lunii. În pericol ar putea fi și turneul de la Indian Wells, care începe pe 7 martie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
888922387849069
Corneliu Zota  •  24 Ianuarie 2016, 14:11

Vestea, din contra, este foarte buna ! Daca are proibleme este bine ca s-a hoatarat sa le rezolve. Curaj SIMONA "viata este scurta, jocul de tenisul e lung..."

145669135806144
Florin Pop  •  24 Ianuarie 2016, 13:22

Rateaza Fed-Cup? O face intentionat...a vazut cat de bine joaca toate cehoaicele si-i este teama de o noua umilinta...Sa revina? Poate la 30 de ani in turneele veteranilor! Eu o astept cu incredere pe Sorana...e de zece ori mai talentata decat Halepoaica...mi s-a urat de '' bolile '' care o macina de un an de zile...s-a dus perioada ei de glorie...pacat ca n-a batut-o pe *** Sarapova!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  24 Ianuarie 2016, 11:28

Daca a spus taicasu pirdem un cal la pariuri,pacat.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează