SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Vestea aşteptată de toţi românii: "Simona Halep şi Maria Şarapova vor juca iar la Turneul Campioanelor"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 11 ianuarie 2015 13:56

Site-ul oficial al WTA a scris astăzi despre coincidenţele care anunţă un an incredibil pentru numărul 3 mondial Simona Halep. Românca ar trebui să joace din nou la Turneul Campioanelor.

"Dacă rezultatele din sezoanele trecute ar trebui luate în seamă, s-ar putea să le vedeţi şi anul acesta la Singapore pe Simona Halep, Maria Şarapova şi Serena Williams. De ce?", aşa începe mesajul încurajator pentru Halep de pe site-ul WTA.

"Drumul către Singapore este lung şi istovitor, dar în ultimii ani au existat semne care au indicat din timp cine se va califica acolo.

În 2013, prima săptămîna din sezon a fost cu adevarat ca o premoniţie. Serena Williams, Na Li şi Radwanska au cîstigat cele trei trofee de la Brisbane, Shenzhen şi Auckland, iar toate trei au jucat în finala WTA de la Istanbul.

Acelaşi lucru aproape că s-a întîmplat şi în 2014. Williams, Li Na si Ana Ivanovici au cîştigat cele trei turnee, iar Williams şi Ana IVanovici au mers la Singapore, pentru ca Na Li să se retragă după Wimbledon. Aşa că am putea vedea ceva similar şi în 2015? Acum, Maria Şarapova a cîştigat la Brisbane, Halep la Shenzhen, iar Venus a cucerit ASB Classic.

Toate cele trei sportive au şanse foarte mari şi nu doar datorită carierei lor - Şarapova şi Venus au fost numărul 1, iar Halep a fost pe poziţia secundă - dar toate s-au descurcat foarte bine în trecut la Turneul Campionelor. Anul trecut, Halep a ajuns pînă în finală", se mai arată pe site-ul WTA.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
nentugigi
nentugigi  •  11 Ianuarie 2015, 17:02
Postat de lapusneanul pe 11 Ianuarie 2015, 16:37

muila, la turneele wta nu se cheama jucatore, se inscriu singure ....

organizatorii is vai de mama lor poa sa vina si maicasa lu halepa sa se inscrie la turneu ca ei accepta pe oricine si daca s-au ocupat locurile baietii dau drumul la turneu asa si in primul tur joaca halepa cu o bunicuta iar in sferturi alta bunicuta cu kvitova , prappaditule stii tenis cat mattammare . ai fi in stare sa te legi si de o virgula nepusa limbbrikkule .

nentugigi
nentugigi  •  11 Ianuarie 2015, 16:59
Postat de lapusneanul pe 11 Ianuarie 2015, 16:37

muila, la turneele wta nu se cheama jucatore, se inscriu singure ....

hahahah jhahahhahahha mare imbecil mai esti .prosttila ia zi ma cum sta treaba dupa mintea ta de lakusta si daca se inscriu 100 de jucatoare ce fac organizatorii opresc cate le trebuie si restul devin copile de mingii. arbitre .fileu (file pt creierul tau ), rakete sau spectatoare fac galerie la cele alese sau cum ? tu esti mai immbecil ca ala pe care ti-l prezinta oglinda ma . ia uite bai frate zana zanelor halepeno datorita farmecului irezistibil a fost acceptata dupa ce s-a inscris pe lista de asteptare ca la doftor .bine ma acu na , pe halepa o trecuse pe lista de asteptare bunicutele . da asa da .organizatorii adik cei care skot malaiul din buzunar nu au pretentii.

1349magus
1349magus  •  11 Ianuarie 2015, 16:40
Postat de dansulnorilor pe 11 Ianuarie 2015, 16:19

Articol de 2 bani. La Turneul Campioanelor se califica primele opt jucatoare ale lumii. E clar ca Simona si Sharapova vor fi acolo, iar Venus Williams nu are nici cum sa spere macar, Serena va fi cea care va juca. Dar sunteti prea imbecili si puneti orice aici numai pentru a avea un articol.

Deocamdata nu e nimic clar. Sezonul e lung si se pot intampla multe. Altfel, da, articolul e de rahao.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează