SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Viața de noapte a Garbinei Muguruza: „Am ieșit de două ori la discotecă. Prima dată a fost oribil”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 20:43 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 20:49

Una dintre cele mai elegante prezențe din circuitul WTA, spanioloaica Garbine Muguruza, a făcut câteva dezvăluiri despre viața privată. 

Muguruza a povestit că a început să joace tenis când avea doar 3 ani, deși a trebuit să mai aștepte unul până când i-au permis să se înscrie la școală pentru că era prea mică. „Îmi plac foarte mult călătoriile, cultura, muzica, dar și moda...”, a explicat jucătoarea în vârstă de 28 de ani. 

Dumitru Cardoso a revenit în Liga 1: „Când te vrea o echipă cu o astfel de istorie, nu poți refuza!”
TRANSFER
Dumitru Cardoso a revenit în Liga 1: „Când te vrea o echipă cu o astfel de istorie, nu poți refuza!”

Garbine Muguruza: „Îmi place adrenalina, mi-ar plăcea să fiu copilot de raliu”

În schimb, Garbine Muguruza, care a câștigat două turnee de Grand Slam în carieră și a fost număr 1 WTA, a mărturisit că nu are o viață de noapte foarte activă. 

„Cred că am fost de două ori la discotecă. Prima dată a fost când am trecut toate examenele de la școală. Am fost cu prietenii și m-am simțit groaznic. Nu sunt foarte nocturnă. Nu știu, poate că sportul și viața de noapte nu sunt foarte compatibile”, a dezvăluit Mugu. 

În schimb, Muguruza a recunoscut că îi plac emoțiile puternice: „Îmi place să fac lucruri care mă scot din zona mea de confort. Vreau să sar cu parașuta, dar nu sunt convinsă de bungee jumping. Mi-ar plăcea să fiu și copilot într-un raliu”. 

Muguruza a mai ținut să mărturisească că, deși pare a fi o femeie foarte serioasă și concentrată pe teren, când părăsește arena de joc se destinde. 

+20 FOTO

Citește și alte știri de tenis: 

Posesorul celui mai rapid serviciu din istorie, nemilos cu Djokovic » Dezvăluiri din vestiarul ATP: „Multă frustrare! Doar cei 3 prieteni i-au fost solidari”

„Imodium!” » Chinuit de dureri, unul dintre favoriții de la Australian Open a avut puterea să glumească. Mesajul scris pe cameră

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează