SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Viața Mariei Șarapova în afara terenului: "Ăsta e cel mai mare viciu al meu!" + Secretele formei sale de excepție

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 14:41

Maria Șarapova a acordat un interviu publicației The Coveteur în care a vorbit și despre viața sa din afara terenului de tenis.

Jucătoarea a mărturisit că viciul său principal îl reprezintă dulciurile.

"Țin mereu o sticlă cu apă în apropiere ca să mă hidratez, inclusiv pe noptieră. Încerc să mențin un regim de atlet, nu mănânc multe grăsimi și proteine, dorm mult, beau apă, păstrez rutina cât mai mult posibil. Încerc să combat jet-lag-ul, dar uneori e dificil.

Folosesc foarte des crema de protecție solară.

Gătesc ușor, salate, orez, supă de pui. Dacă vin prietenii pe la mine, scot o carte de bucate și încerc ceva marocan de obicei, îmi place mult mâncarea lor.

Sunt o gurmandă, mănânc prăjituri, gemuri, fursecuri lângă ceai... Și iubesc bomboanele! De-asta mi-am și făcut propria linie, Sugarpova. Dar cred că totul trebuie consumat cu moderație.

Imediat cum mă trezesc beau un pahar cu apă și lămâie, apoi un cappuccino fără lactoză. La micul dejun consum un suc verde, un bol de fructe, cu afine și zmeură, pâine de secară cu brânză de capră și șuncă.

Îmi schimb deseori antrenamentul, ca să nu mă plictisesc. Îmi place mișcarea în aer liber, face bine la minte și la corp. Alerg mult pe plajă și am o echipă cu care fac exerciții care să-mi îmbunătățească viteza", a povestit Șarapova.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
818254684896480
Daliana Popa  •  03 Martie 2016, 18:30

Dupa logica ta, Masha manaca foarte nesanatos si neproductiv pt ea in comparatie cu ce manaca Serena, care i-a dat de 19 !!!!! (ori din 21 de intalniri )cu terenul in cap!!!!!!!

wowmashha
wowmashha  •  03 Martie 2016, 15:11

ai vazut halep fatuko ce zice cosmarul tau ? asta inseamna sa -ti dea de 5 ori consecutiv cu terenul in cap . tu ce bagi in tine *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdzsch
bogdzsch  •  03 Martie 2016, 14:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează