SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Victor Crivoi: "De ce nu aş fi optimist? Am fost nervos la US Open, acum sînt relaxat"

Victor Crivoi
Victor Crivoi

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2009 00:00

Cu zâmbetul pe buze, cel de-al doilea jucător de simplu din echipa României de Cupa Davis, Victor Crivoi, s-a declarat încrezător în şansele de a obţine o victorie la Helsingborg:

"De ce nu aş fi optimist? Am fost nervos la US Open, acum sunt relaxat. Legat de Andrei Pavel, pot spune că noi discutam de mult asta.

Oricum, îl convingeam să joace până la meci. Faptul că va juca şi el va conta mult la nivel de moral. Avem şansa noastră şi Hănescu îl poate învinge pe Soderling, doar e numărul 29 mondial".

România va întâlni Suedia în deplasare, în perioada 18-20 septembrie, în meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială a Cupei Davis. Suedia îi are în componenţă pe Robin Soderling, Andreas Vinciguera, Simon Aspelin şi Robert Lindstedt.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  11 Septembrie 2009, 18:50

hai baieti , hai ca puteti face un rezultat mare si sa va mentineti si la anu' in grupa mondiala!toata tara este alaturi de voi si va sustinem!

 •  11 Septembrie 2009, 18:35

mai da-l in colo de comentariu.....mai bine tacea deact sa spuna ca afost nervos la US Open ....hmmmmmmm...... daca pierde si acum ce o sa mai zica?? ca fost furios???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează