SPORTURI  »  TENIS  »  CÎŞTIGURI

Victor Hănescu a depăşit trei miloane de dolari câştigaţi din tenis

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 15:00

Victor Hănescu l-a învins, duminică, în ultimul tur al calificărilor turneului de la Roma, pe francezul Adrian Mannarino, perfomanţă care i-a asigurat românului nu numai accederea pe tabloul principal, dar şi un cec care-i ridică veniturile din premii peste suma de trei milioane de euro.

Conform statisticii oferite de ATP, Hănescu a acumulat 2.994.274 de dolari. Victoria de duminică i-a adus românului 7.650 de euro (aproximativ 11.000 de dolari). Astfel, românul a ajuns la aproximativ 3,005 milioane de dolari cîştigaţi din tenis, dintre care circa 220.000 de dolari anul acesta, ocupînd locul doi într-un clasament al premiilor obţinute de jucătorii români de-a lungul timpului, după Andrei Pavel (5,225 milioane de dolari).

Pe primul loc în clasamentul cîştigurilor obţinute de românce din tenis se află Irina Spârlea, care a "adunat" 2,6 milioane de dolari în carieră, în timp ce Ruxandra Dragomir este clasată pe poziţia a doua, cu 1,8 milioane de dolari, Virginia Ruzici este a treia, cu 1,2 milioane de dolari, Sorana Cîrstea este pe patru, cu 1,198 milioane de dolari, iar Monica Niculescu pe cinci, cu 1,066 milioane de dolari. Ultimele două jucătoare sunt în activitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close