SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS LA ARAD, TIMIŞOARA, SIBIU ŞI BRAŞOV

Victor Hănescu a pierdut finala Arad Challenger în faţa lui Facundo Bagnis

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 iulie 2012 14:35

Turneul international de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii in valoare totala de 30,000 de euro, si-a desemnat astazi campionul la simplu.

Argentinianul Facundo Bagnis s-a impus astazi la Arad, invingandu-l in finala pe Victor Hanescu in doua seturi, scor 6-4, 6-3. Jucatorul in varsta de 22 de ani a reusit astfel sa castige primul sau titlu din cariera.

"Imi pare rau ca nu am reusit sa castig finala turneului de la Arad, mai ales ca a fost primul pe care l-am jucat in Romania dupa foarte multa vreme. Din pacate pentru mine, am intalnit un jucator argentinian valoros, care a prins o zi foarte buna, reusind sa isi apropie o victorie meritata, pentru care il felicit.

Totusi, pentru mine cred ca a fost un turneu foarte bun pe drumul pe care il am de urmat pentru a reveni in primii 50 jucatori ai lumii. Imi doresc foarte mult acest lucru, dar stiu ca am foarte mult de lucru pentru a-mi indeplini acest deziderat", a declarat Victor Hanescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează