SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMÂNIA

Victor Hanescu: "Mi-a lipsit energia astazi, imi pare rau ca am dezamagit"

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2009 00:00

Victor Hanescu, favoritul numarul unu al turneului BCR Open Romania, a fost eliminat astazi inca din prima runda de catre ibericul Oscar Hernandez, scor 7-6(5) 6-4.

"Nu stiu daca Hernandez a jucat foarte bine astazi, dar eu nu am evoluat deloc bine. Nu am simtit deloc presiunea de a fi favoritul numarul unu, am incercat doar sa dau totul.

M-am simtit obosit, mi-a lipsit foarte mult energia. N-am avut timp sa ma antrenez pe zgura. Stiam ca va fi un program greu, dar nu a fost presiune. Le multumesc fanilor ca m-au sustinut, imi pare rau ca i-am dezamagit", a spus Victor Hanescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
makke
makke  •  23 Septembrie 2009, 01:33

hanescule esti rezemat rau de tot tata

rapy46
rapy46  •  23 Septembrie 2009, 00:40

stai linistit. oricum nu ne faceam sperante:)))

 •  22 Septembrie 2009, 23:58

Ca sa dezamagesti trebuie ca cineva sa spere ceva de la tine . Hane , la tine nu e cazul . Somn usor , lin si lung in continuare . Acum ai si ceva banuti si , ca un roman autentic , te multumesti cu bruma pe care ai agonisit-o si care iti asigura o letargie fara griji pana la adanci batraneti . Pana vei cadea adanc in clasamente si nu vei mai putea trece de primul tur al calificarilor , profita cat inca esti admis si tu pe tabloul principal . Mai ciugulesti si tu cate 1-2.000 $ ptr primul tur

Vezi toate comentariile (16)
Comentează