SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TORONTO

Un nume mare a fost oprit să participe la WTA Toronto: „Din păcate, a trebuit să mă retrag”

Victoria Azarenka/ foto Imago Images
Victoria Azarenka/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 17:42 / Actualizat marti, 09 august 2022 18:08

Bielorusa Victoria Azarenka (33 de ani, 20 WTA) s-a retras de la turneul WTA din Toronto, înainte de startul competiției.

Sportiva din Belarus nu a putut intra în Canada, din cauza unor probleme cu viza. Deși nu a specificat care sunt problemele, Azarenka a spus că va participa la Cincinnati, următoarea competiție.  

Serena Williams se retrage din tenis după US Open 2022. Anunț oficial
US OPEN
Serena Williams se retrage din tenis după US Open 2022. Anunț oficial

Victoria Azarenka, absentă de la turneul din Toronto

„Vreau să vă informez că din păcate trebuie să mă retrag de la turneul din Toronto, deoarece nu am putut intra în Canada din cauza problemelor cu viza. Este foarte dezamăgitor. Ratez unul dintre turneele mele preferate.

Iubesc să joc în Canada. Fanii sunt grozavi, iar aici mi-am făcut mulți prieteni de-a lungul anilor. Mult succes, ne vedem la Cincinatti”, a scris Azarenka pe Twitter.

Ultimul turneu al Victorie a fost la Washington, unde a pierdut în sferturi cu Wang Xiy (21 de ani, 76 WTA), scor 1-6, 3-6. Înainte de competiția din SUA, Azarenka nu mai jucase de la Roland Garros, din mai. Ea nu putut participa la Wimbledon, din cauza interdicției jucătorilor din Rusia și Belarus la turneul de la All England Club

Azarenka va juca la Cincinatti, turneul din SUA care debutează săptămâna viitoare.

Citește și alte știri din tenis:

Naomi Osaka, mesaj controversat adresat părinților: „Mă simt ca și cum aș fi nevoită să muncesc pentru supraviețuirea tuturor”

Detaliul evidențiat de Halep după debutul victorios de la Toronto: „Nu e vorba de rezultat!” + mesaj pentru Mouratoglou

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close