SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Victoria Azarenka s-a accidentat şi s-a retras de la Dubai

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2012 15:39

Victoria Azarenka, locul 1 WTA, a anunţat, miercuri, că se retrage din turneul de la Dubai (dotat cu premii de două milioane de euro) pentru a nu-şi agrava o accidentare la gleznă, care a jenat-o şi săptămîna trecută, la Doha.

"Mi-e frică să nu se agraveze. Mi s-a spus să mă odihnesc după Australian Open. Am făcut-o cîteva zile, dar este dificil să faci miracole în aşa puţin timp", a declarat jucătoarea din Belarus.

Azarenka este a patra sportivă din Top 10 WTA care renunţă la competiţia de la Dubai, după chinezoaica Na Li (locul 9 WTA), accidentată la spate, rusoiaca Vera Zvonareva (locul 8 WTA), accidentată la şold, şi cehoaica Petra Kvitova (locul 3 WTA), care a contractat un virus.

Azarenka, neînvinsă de 17 meciuri, va lua o pauză de două săptămîni, înainte de turneele de la Indian Wells şi Miami.
În ciuda accidentării, Azarenka a cîştigat, duminică, turneul de la Doha, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe australianca Samantha Stosur, acesta fiind al treilea său titlu consecutiv, după cele de la Sydney şi Australian Open.

La Dubai, liderul WTA a stat în primul tur şi urma să o întîlnească în faza următoare pe Julia Goerges din Germania. În acelaşi turneu, românca Simona Halep o va întîlni miercuri seară, în "optimi", pe daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 3 şi locul 4 în clasamentul WTA, care a stat în primul tur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  22 Februarie 2012, 17:05

e bine, au ale noastre cale libera spre victoria finala :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează