SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

Victorie entuziasmantă pentru Sorana Cîrstea » Încă un hop trecut de româncă la Eastbourne

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 18:22

Sorana Cîrstea (27 de ani, nr. 62 WTA) merge în ultimul tur al calificărilor de la Eastbourne, după o victoria în fața chinezoaicei Liu Fangzhou, scor 6-1; 6-2.

Românca, favorita numărul 4 a calificărilor, o va întâlni în turul următor pe câștigătoarea partidei dintre Kristen Flipkens și Su-Wei Hsieh.

A fost primul meci al anului pe iarbă pentru Sorana. Turneul de la Eastbourne este ultimul înaintea celui de-al treilea Mare Șlem al anului, cel de la Wimbledon.

Simona Halep a anunțat că va participa și ea la turneul de la Eastbourne. Citește aici cum poate ajunge pe primul loc al clasamentului WTA!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  24 Iunie 2017, 00:14

Inca un hop ? :)))))))) Breeee, asta a fost primul hop ! :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează