SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Victorie pentru Simona Halep! Anunțul numărului doi mondial: „Recuperată 100%”

Simona Halep a anunțat că a câștigat bătălia cu adversarul nevăzut. Sursă foto: Twitter +37   FOTO
Simona Halep a anunțat că a câștigat bătălia cu adversarul nevăzut. Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 11:08 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 11:28

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a anunțat pe conturile sale de socializare că e recuperată în totalitate, după ce în urmă cu două săptămâni fusese diagnosticată cu COVID-19. 

Zâmbitoare, Halep a anunțat că a câștigat bătălia cu adversarul nevăzut, ea atașând și mesajul „Recuperată 100%”.

Simona Halep, depistată pozitiv cu COVID-19 pe 31 octombrie

Sâmbătă, 31 octombrie, Simona Halep a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19. În toată această perioadă, numărul doi mondial a fost în izolare la domiciliu, starea ei fiind una bună, chiar dacă s-a confruntat cu unele „simptome ușoare”.

Simona Halep se afla de trei săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an. Din cauza pandemiei de coronavirus, turneele care se desfășurau în mod tradițional în Asia au fost anulate. Cel mai probabil, dacă situația epidemiologică de la Antipozi o va permite, Halep va reveni pe teren în ianuarie, la Australian Open. 

Cum a fost 2020 pentru Simona Halep

Simona Halep a încheiat sezonul 2020 cu cele mai multe titluri cucerite în circuit dintre toate jucătoarele, dar și cu senzația că a fost aproape de succes în concursurile de Mare Șlem.

În februarie, Simona Halep s-a impus la Dubai, pe hard, iar de la reluarea circuitului a câștigat la Praga și Roma, ambele pe zgură. În perioada de stagnare a turneelor, s-a antrenat acasă numai pe suprafața roșie, luând decizia, poate la început inconștient, apoi voluntar, de a se concentra pe partea finală a calendarului. 

TROFEELE SIMONEI HALEP DIN 2020 

  • Februarie – Dubai
  • August – Praga
  • Septembrie – Roma

FOTO Simona Halep: imagini de colecție din carieră:

+33 FOTO

VIDEO Irina Bara a rememorat în direct meciul dramatic cu Simona Halep: „Am fost atât de aproape!”

Citește și alte știri din tenis:

Bomba anului în tenis » Unde mută Ion Țiriac turneul de la Madrid

Afacerea în care Simona Halep a băgat jumătate de milion de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează