SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Victorios!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2007 00:00

Ieri, Victor Hanescu a cistigat challenger-ul de 35.000 de dolari de la Bucuresti . Au fost trei saptamini consecutive speciale pentru Victor. Intii, finala la Open Romania, prima sa prezenta in circuitul ATP intr-un meci pentru trofeu. Apoi, intilnirea de Cupa Davis cu Japonia, in care a reusit punctul decisiv. Intors acasa, Hanescu a disputat Ipsos Challenger, competitie organizata de fostul jucator Marius Comanescu. si l-a cistigat.

Nu i-a fost usor lui Victor, mai ales in primele meciuri, cind a resimtit oboseala dupa calatoria spre si dinspre Asia. Pas cu pas insa, si-a intrat in mina si si-a depasit autoritar adversarii. Ieri, in finala, l-a intilnit pe spaniolul Marcel Granollers-Pujol. Primul set a fost extrem de echilibrat, adjudecat de roman dupa un tie-break prelungit, 8-6. Al doilea s-a aflat insa la discretia lui Hanescu, 6-1. Aflat la prima editie, challenger-ul de 35.000 de dolari e cistigat de un roman.

Dupa aceasta performanta, Victor va urca in Top 100, dupa ce la inceputul anului se zbatea in jurul locului 700, consecinta a absentei cauzate de accidentarea la spate. Imediat dupa finala de ieri, la festivitatea de premiere, el si-a repetat dorinta enuntata si la Open Romania, aceea de a ajunge cit mai curind intre primii 20 de jucatori ai lumii. Deocamdata, e aproape sigur de prezenta pe tabloul principal la Australian Open, in ianuarie 2008. Iar sezonul viitor va fi altfel pentru Hanescu. Pentru ca-l va incepe cu infinit mai multa incredere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează