TENIS    •   WIMBLEDON

VIDEO 3 puncte spectaculoase din ziua a 3-a de la Wimbledon » Lovitură de geniu a lui Federer + răspuns incredibil al lui Venus pentru Dulgheru

FOTO: Guliver/ Getty Images

FOTO: Guliver/ Getty Images

Joi, 05 Iulie

Roger Federer, de 8 ori campion la Wimbledon, a făcut spectacol în meciul de miercuri cu Lukas Lacko din turul secund de la Wimbledon. Elvețianul s-a impus cu 6-4, 6-4, 6-1, iar în setul secund a reușit o lovitură de geniu. După un schimb lung, nespecific acestei suprafețe, Lacko a rămas complet bulversat după ce elvețianul a finalizat punctul cu un drop shot de geniu de pe linia de fund. 

 Un alt punct spectaculos de miercuri a fost reușit de Venus Williams în meciul cu Alexandra Dulgheru. Americanca de 38 de ani a avut o reacție de geniu la fileu după un schimb intens cu jucătoarea noastră și a găsit o soluție spectaculoasă să închidă un punct disputat.

 
HSBC Play of the Day - Venus Williams

So much artistry in so little time... Venus Williams conjures up a spectacular winner from thin air for day three's HSBC Sport Play of the Day

Publicată de Wimbledon pe Miercuri, 4 Iulie 2018

Și francezul Gael Monfils a reușit un punct care a ridicat tribunele în meciul câștigat în 4 seturi cu italianul Paolo Lorenzi, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5), 7-6 (3). Monfils a reușit un passing shot de toată frumusețea într-un moment important al meciului și a avut o reacție de bucurie pe măsură. 

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

Ion-Nelu Nistor  •  05 Iulie 2018, 09:43

Monfils. Un superjucator. Pacat ca este inconstant.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase