TENIS  ·  ATP SHANGHAI

VIDEO Andy Murray și Fabio Fognini, schimb dur de replici pe teren » Britanicul, scos din minți: „Taci!”

Miercuri, 09 Octombrie 2019, 09:35

Fabio Fognini (12 ATP) l-a învins pe Andy Murray (289 ATP), scor 7-6(4), 2-6, 7-6(2) în șaisprezecimile de finală ale turneului de la Shanghai (China). 

  • Fognini va juca în turul următor cu învingătorul dintre Taylor Fritz (29 ATP) și Karen Khachanov (9 ATP).

Partida a fost una extrem de tensionată. Cele peste trei ore de joc au încins serios spiritele. La scorul de 5-5, 15-15 în decisiv, italianul a strigat „out” în timpul unei voleu executat de Murray.  

Britanicul i-a reproșat asta la finalul game-ului: „Așa faci în toate meciurile, indiferent cu cine joci”, apoi i s-a adresat arbitrului, explicându-i situația. Fognini vocifera în timpul dialogului, așa că Murray s-a răstit la el: „Taci!”. 

Fostul lider mondial a continuat disputa și la conferința de presă: „Fognini mi-a spus să am simțul umorului, dar niciunul dintre noi nu avea dispoziție pentru glume și râsete. Nu îi permit să îmi vorbească așa pe teren. Nu ar trebui să auzim strigăte în timpul punctelor. A strigat, deci a încălcat regulamentul. Este obstrucție, în termeni regulamentari și nu ar trebui să facă asta”. 

Fabio Fognini, băiatul rău al circuitului

Stilul nonconformist, considerat pe alocuri provocator, l-a implicat pe Fognini în multe conflice de-a lungul anilor. Printre rivalitățile care au făcut valuri se numără și cea cu Rafael Nadal. 

În timpul finalei de la Hamburg din 2015, Fognini a țipat la iberic: „Nu mă călca pe nervi! Mereu faci la fel, nici nu mai vorbi cu mine! Același lucru întotdeauna”.

Vezi și:

Jucătorul de tenis Mikhail Biryukov s-a sinucis la vârsta de 28 de ani! În 2010 devenea vicecampion olimpicUn milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1