SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

VIDEO Ashleigh Barty a reacționat după atacul dezlănțuit al lui Sam Groth la adresa Serenei Williams: „Serena nu are nicio idee despre nimic! A fost de tot rahatul”

Barty și Serena Williams FOTO: Guliver/GettyImages
Barty și Serena Williams FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 18:05

Ashleigh Barty (23 de ani, 1 WTA) a comentat faptul că americanca Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) nu a știut cine ocupă fotoliul de lider în acest moment. 

Declarația stranie a Serenei Williams a provocat reacții extrem de dure din lumea tensiului. Cea mai acidă a fost a australianului Sam Groth (31 de ani), posesorul celui mai puternic serviciu din istorie: „Serena nu are nicio idee despre ce se întâmplă în sport! A fost o declarație de tot rahatul. Cred că Ashleigh a făcut lucruri memorabile în ultimii ani și ar merita un pic de apreciere”.

Barty a încercat să liniștească lucrurile: „ Serena Williams nu a fost la multe turnee în ultima vreme, a avut alte priorități. Faptul că nu știe cine e lider nu e un lucru pe care ar trebui să îl iau personal”.

„Ar fi minunat să joc pe arena centrală!”

Barty a trecut astăzi fără emoții de belgianca Alison Van Uytvanck (58 WTA), scor 6-1, 6-3. Meciul s-a jucat pe terenul cu numărul 2 al complexului de la Wimbledon, lucru criticat de iubitorii tenisului. Australianca a oferit din nou un răspuns plin de diplomație.

Ar fi minunat să am ocazia să joc pe arena centrală! Chiar ar fi. E una dintre cele mai frumoase arene din lume! Voi juca cu plăcere oriunde voi fi programată. Nu e niciun teren urât la Wimbledon. Toate au ceva special, mai ales că fanii australieni mă urmează și mă sprijină oriunde”, a precizat Barty. 

Vezi și: 

Mats Wilander a analizat duelul Monica Niculescu - Elise Mertens: „Ar putea câștiga 8 din 10 meciuri cu ea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  05 Iulie 2019, 11:37

Titlu mincinos. Ati umplut de *** *** inca un articol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unfake
unfake  •  04 Iulie 2019, 23:38

De tot *** sunteti voi , gsp-ul, cand puneti astfel de titluri mincinoase. Ziaristii lui peste, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează