SPORTURI  »  TENIS  »  NEWPORT BEACH

VIDEO Bianca Andreescu a demolat-o pe Eugenie Bouchard în doar 55 de minute! Urcare spectaculoasă în clasamentul WTA

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 10:12

Bianca Andreescu (18 ani, 106 WTA) a învins-o categoric pe Eugenie Bouchard (24 de ani, 79 WTA), scor 6-2, 6-0.

Andreescu a triumfat în duelul celor mai bine clasate jucătoare din Canada, într-o partidă din sferturile de finală ale Challengerului de la Newport Beach.

Bouchard a ținut aproape doar în debut. Și-a câștigat primul game de serviciu, apoi n-a mai găsit soluții în fața tenisului inteligent practicat de Andreescu. Cu 6 ași și un procentaj excelent pe propriul serviciu, câștigând 78% dintre punctele jucate cu primul și 71% dintre cele jucate cu al doilea, Bianca a tranșat înfruntarea în doar 55 de minute.

Canadiana cu origini române va juca în semifinale împotriva capului de serie numărul 2, nemțoaica Tatjana Maria (31 de ani, 73 WTA).

Urcare spectaculoasă în clasament

Startul excelent de an, cu tur 2 la Australian Open, o duce pe Andreescu aproape de intrare în primele 50 de jucătoare ale lumii. De luni, aceasta e sigură că va ocupa cel puțin pe locul 76. Dacă se impune la Newport, Andreescu va ajunge pe poziția 68.

Vezi și: 

Dezvăluiri șocante ale unei jucătoare din WTA » Mituită la un turneu jucat în România: „Am primit 1.000 de euro să pierd”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  26 Ianuarie 2019, 16:06

Bianca Andrescu este o tenismena imprevizibila. Gindeste fiecare faza a jocului si cauta sa-si surprinda adversara, punind-o mai tot timpul in dificultate. Desi are doar 18 ani, jocul dinsei este variat, foloseste multe procedee tehnice. Cistiga puncte, nu astepta greseala adversarei. Scurtele Biancai, descumpanesc adversarele, scotindu-le din zona de comfort si-i aduc puncte. Daca va munci mult in continuare, si va fi sanatoasa, Bianca va cistiga turnee de GS. De ce nu foloseste Simona Halep, scurte precum Bianca Andreescu? Ca zicea Ion Tziriac, precum ca are prea mult talent! Sau o impiedica emotiile?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează