SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Bianca Andreescu, mesaj adorabil în limba română după succesul de la US Open

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 09:49

Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA) le-a transmis românilor un mesaj în limba română după ce a învins-o pe Serena Williams în finala de la US Open, scor 6-3, 7-5. 

Sportiva născută în Canada, care are origini românești, le-a adresat un mesaj românilor prin intermediul postului de televiziune Romanian Televison of New York. Bianca a fost foarte naturală și n-a ezitat să ceară ajutorul când s-a încurcat la un cuvânt. 

„Mulțumesc pentru toți oamenii din România. Mulțumesc că m-ați susținat. Oh, no! Susținut. Nu doar aici la US Open, ci mereu! Mulțumesc mult!”, a spus Bianca în limba română. 

După acest rezultat, Bianca a depășit-o în clasamentul WTA pe Simona Halep și a urcat pe poziția a cincea. Simona e pe locul 6. 

Citește și:

Clasament WTA » Schimbări majore în ierarhia mondială! Simona Halep depășită de Bianca Andreescu, iar noul lider e Ashleigh Barty

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
676027655831919
Mihai Şomănescu  •  11 Septembrie 2019, 14:55
Postat de klop pe 10 Septembrie 2019, 23:11

Atita pasiune cu "e/nu e romanca", "e a noastra" etc. Polonia de pilda are o imigratie mult mai mare, sportul american, canadian plin de nume poloneze, nu aud ca Polonia e preocupata atita de asta. Nu am auzit ca Belarus sa comenteze pe marginea originii lui Wayne Gretzky, poate cel mai mare sportiv canadian. Nu am auzit pe Slovaci sa se planga de Martina Hingis sau mai nou de Becic ca nu joaca pentru Slovacia.

@klop Polonezii sunt demni și înțeleg un lucru: când pleci în altă parte, aparții locului unde ai plecat. Înțeleg că a fi polonez este o alegere culturală, nu ține de etnie. Dar noi, *** ne agățăm de cineva care nu vrea să aibă de-a face cu noi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

676027655831919
Mihai Şomănescu  •  11 Septembrie 2019, 14:53

Pe vremuri, când eram normali la cap, asta se numea „sindromul Răducioiu”. Dar între timp am uitat de noi și faptul că nu știe să vorbească românește ni se pare „adorabil”. Jenantă atitudinea gsp.

ray51
ray51  •  11 Septembrie 2019, 10:26

Pentru noi esti romanca, stimata Bianca! Puteam sa ma nasc intr-un avion deasupra Nepalului, asta nu insemna ca sunt nepalez. Puteam sa-mi fac studiile in Germania, asta nu inseamna ca sunt german. Chestia cu 'cetatenia' este o inventie. Important e ce simti tu. Cui multumesti, cui dedici, cum traiesti, cum visezi... Deocamdata esti campioana US Open 2019. Noi te iubim, acolo departe in Canada ta vremelnica...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează