SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Ce a declarat Naomi Osaka după ce a devenit noul număr 1 mondial din WTA + discurs plin de emoții al Kvitovei: „Nu știam dacă voi mai putea ține racheta în mână”

Naomi Osaka - Petra Kvitova // FOTO: Reuters
Naomi Osaka - Petra Kvitova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 13:22

AUSTRALIAN OPEN // Naomi Osaka (21 de ani) este noul lider mondial din WTA după victoria dramatică reușită în fața Petrei Kvitova (28 de ani, 2 WTA începând de luni) în finala feminină de la Australian Open, scor 7-6 (2), 5-7, 6-4. 

La festivitatea de premiere, Osaka a mulțumit echipei sale pentru tot suportul primit în ultimele săptmâni, felicitându-și în același timp adversara. 

„Felicitări Petrei Kvitova, întotdeauna mi-am dorit să te întâlnesc. Ești incredibilă și mi-a făcut plăcere să joc împotriva ta o finală de Grand Slam. Mulțumesc tuturor celor care au venit pentru a mă urmări, mulțumesc directorului turneului, copiilor de mingi și tuturor organizatorilor.

Felicitări echipei mele, nu cred că aș fi reușit să câștig acest turneu fără ajutorul vostru, așa că sunt foarte recunoscătoare. Sunt foarte onorată să câștig aici și să mă aflu în această poziție”, a spus Osaka la final. 

Petra Kvitova: „mulțumesc că m-ați susținut când nu știam dacă voi mai putea ține racheta în mână”

Înjunghiată în mâna stângă și tâlhărită în propria casă în urmă cu doi ani, Petra Kvitova nu și-a putut stăpâni lacrimile la fesitivitatea de premiere. Cehoaica a izbucnit în plâns în momentul când și-a felicitat echipa pentru toată munca depusă în ultimele 24 de luni. 

„Nu-mi vine să cred că joc din nou o finală de Grand Slam. A fost o finală excepțională. Felicitări ție și echipei tale, Naomi, ai jucat foarte bine și felicitări pentru că ai devenit noul număr 1. E un turneu important, iar pentru mine e o onoare să fiu aici, chiar dacă nu am câștigat. 

Felicitări echipei mele, mulțumesc pentru tot! Dar, în special, mulțumesc pentru că m-ați susținut și când nu știam dacă voi mai putea ține racheta din nou în mână. Sunteți foarte pozitivi mereu, ceea ce înseamnă foarte mult pentru mine, așa că vă mulțumesc”, a spus Petra Kvitova, la festivitatea de premiere.

Vezi și: NAOMI OSAKA - PETRA KVITOVA // FOTO + VIDEO Dramatism la superlativ în finala de la Australian Open! Naomi Osaka a învins-o pe Kvitova după un meci de senzație și e noul număr 1 din WTA!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
robotzel
robotzel  •  27 Ianuarie 2019, 09:30

foarte pozitivi? torturarea limbii romane folosind procedee barbare precum articolele din gsp ar trebui sa fie ilegala.

klauz
klauz  •  26 Ianuarie 2019, 15:43

Extraordinar ce tenis! Ce jucatoare magnifice! Iata ca a revenit normalitatea tenisului, spre a nu se mai duce...

th3dog
th3dog  •  26 Ianuarie 2019, 14:13

Bai frate cum sa nu schitezi tu nici macar un zambet dupa castigarea celui de-al doilea GS? Pe cat de simpatica e uneori pe atat de antipatica este *** japoneza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close