SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Darren Cahill, LIVE în timpul unui super-eveniment din Australia: "Îmbrățișarea Simonei a fost mai frumoasă decât a ta :)"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 09:06

Darren Cahill a fost prezent la partida de fotbal australian dintre Port Adelaile și Western Bulldogs, fiind chestionat despre succesul Simonei Halep chiar în timpul transmisiunii în direct.

Antrenorul liderului WTA este un fan recunoscut al fotbalului australian și nu ratează nicio oportunitate de a asista la partidele din prima ligă. Cahill a fost luat la întrebări de televiziunea care a transmis partida. 

"A fost o cursă incredibilă a Simonei Halep. După 3 finale pierdute a reușit într-un final. Și a obținut această realizare în cel mai frumos mod. A învins 3 campioane de Mare Șlem pe parcurs. A fost ceva incredibil, iar primirea de care a avut parte în România este de neimaginat. Aproximativ 25.000 de oameni au felicitat-o pe stadion. Este remarcabil, nu pot să îmi exprim fericirea", a declarat Cahill.

Interviul luat de jurnalistul 7AFL, Mark Soda, a fost încărcat pe Twitter, iar Darren nu s-a putut abține din a comenta: "Îmbrățișarea ei a fost mai frumoasă decât a ta, Soda :)".

Cahill a făcut referire la momenul care a urmat imediat după victoria din finala Roland Garros, când Simona Halep a escaladat tribunele arenei Philippe Chatrier pentru a-l îmbrățișa pe australian.

Vezi și: Eurosport a publicat cifrele: finala câștigată de Simona Halep, RECORDURI de audiență în Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10202925648180625
Eugen Qy  •  17 Iunie 2018, 13:12
Postat de Masa Lunoor pe 16 Iunie 2018, 09:50

Imbratisarea aia...... i-a aruncat in cea mai neagră invidie Pe tot antrenoratul din tenis. Dacă ''***' ''de australian mai îndrăznește sa miște-n front după faza asta....inseamnă că doar banii il interesează si-atat :( Un cec in alb a fost imbratisarea aia

darren merita din plin imbratisarea primita ! Merita tot respectul nostru. Se aude prin Targ, ca pe Australian, de fapt, il plateste Ion Tiriac, la fel cum plateste de fapt si echipa de Hochei a Simonei !

148819492603833
Masa Lunoor  •  16 Iunie 2018, 09:50

Imbratisarea aia...... i-a aruncat in cea mai neagră invidie Pe tot antrenoratul din tenis. Dacă ''***' ''de australian mai îndrăznește sa miște-n front după faza asta....inseamnă că doar banii il interesează si-atat :( Un cec in alb a fost imbratisarea aia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Iunie 2018, 14:16
Postat de Emilia Cristea pe 15 Iunie 2018, 13:31

Emilia Cristea. Eu m-am bucurat de primirea facuta Simonei si regret critica facuta Primarului General -Dna G.F.

Adevarul e ca doamna primar nici nu trebuia sa apara la acel eveniment ! Cu alte cuvinte, ce a cautat, a gasit ! :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează