SPORTURI  »  TENIS  »  PREMII

VIDEO Dezvăluire incredibilă a unei legende din tenisul masculin: "Donald Trump mi-a oferit un milion de dolari pentru a juca împotriva surorilor Williams"

John McEnroe // FOTO: Guliver/ Getty Images
John McEnroe // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 17:35

Fostul mare tenismen american John McEnroe (59 de ani) a făcut o afirmație surprinzătoare într-un interviu acordat presei din SUA.

Acesta a declarat că a primit un milion de dolari de la Donald Trump pentru a juca un meci împotriva surorilor Williams.

"Am primit la un moment dat un plic de la Donald Trump, pe vremea când nu era preşedinte, cu propunerea de a juca împotriva surorilor Williams. Am refuzat. Nu am avut niciodată dorinţa de a juca împotriva unei femei", a relatat McEnroe, conform Fox News.

"Fiica mea mi-a spus atunci că nu crede că o pot învinge pe Serena. Dumnezeule, nici măcar copiii mei nu erau de partea mea", a încheiat interviul carismaticul McEnroe.

McEnroe s-a retras în 1994. În 1998, la Australian Open, surorile Williams au declarat că ar putea învinge orice tenismen din afara top 200 ATP. Ca răspuns, Karsten Braasch, locul 203 ATP la acel moment, a acceptat provocarea unui meci cu câte un set împotriva fiecărei jucătoare. A învins-o pe Serena cu 6-1 și pe Venus cu 6-2. După acest duel, surorile Williams și-au schimbat discursul, spunând că pot învinge orice tenismen sub locul 350 ATP.

Anul trecut, McEnroe a declarat că "Serena ar putea învinge unii jucători de la masculin, pentru că este incredibil de puternică din punct de vedere mental. Dar să fim serioşi, ar fi clasată undeva pe locul 700 în ierarhia mondială".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
redshow
redshow  •  12 Mai 2018, 00:23

Serena bate 95% din jucatorii profesionisti in activitate

1502525783399990
Cornel Solomon  •  11 Mai 2018, 22:40
Postat de baruch pe 11 Mai 2018, 18:58

ar putea sa bata un amator. cum orice femeie de sport, in oricce sport, ar putea sa bata un om de pe strada. dar daca e vorba de sportivi antrenati...da, probabil ca nici intre primii 2000 de jucatori de tenis n-ar intra simona.

Ai perfectă dreptate. Nici măcar la cratiță (specialitatea lor), nu câștigă în fața unui bărbat. Și acolo....cei mai renumiți în arta bucătăriei sunt tot masculii. Chiar și la croitorie. N-am auzit vreodată de vreo "croitoare" a casei regale.

baruch
baruch  •  11 Mai 2018, 18:58

ar putea sa bata un amator. cum orice femeie de sport, in oricce sport, ar putea sa bata un om de pe strada. dar daca e vorba de sportivi antrenati...da, probabil ca nici intre primii 2000 de jucatori de tenis n-ar intra simona.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close