SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Distracție pe timp de ploaie » Gael Monfils a inventat un nou joc la US Open

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 18:47

La fel ca celelalte turnee de Mare Șlem, US Open s-a confruntat și ea cu problemele pricinuite de ploaie. Câteva partide au fost întrerupte și amânate.

Dacă majoritatea jucătorilor s-au refugiat în vestiare, Gael Monfils și echipa sa au găsit o modalitate originală de a se distra.

Pe unul din terenurile ude, francezul a jucat un joc cu mingea de tenis. Scopul era de a trimite mingea cât mai departe, lovind întâi în careul din fața fileului.

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  04 Septembrie 2016, 00:34

La cat de slabi ziaristi sunteti, nu mai surprinde pe nimeni ca ati inventat voi un joc, referitor la ceea ce jucau francezii pe terenul de tenis plin de apa!! Pentru cunostinta voastra, francezii jucau PETANQUE, un joc vechi practicat de milioane de francezi, joc care se joaca cu bile arucate pe pamant !! Si italienii joaca un asemena joc, la fel de popular, cu anumite reguli schimbate si care se numete BOCCIA !! Puneti mana pe carte superficialilor !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează