SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA PARIS

VIDEO Doar Nadal putea să facă asta » Spaniolul a salvat o minge de meci după un punct formidabil și a cîștigat partida în setul decisiv

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 09:43

La turneul de la Paris, Rafael Nadal, locul 6 ATP, a oferit unul dintre cele mai intense momente ale competiției.

În meciul din optimile de finală, contra lui Kevin Anderson, locul 12 ATP, Nadal a pierdut primul set, scor 4-6, iar al doilea set a ajuns în tie-break.

Acolo, sud-africanul a condus cu 6-5 și a avut minge de meci pe seriviciul lui Nadal. Cei doi au disputat un punct spectaculos, cîștigat de Nadal cu o lovitură de forehand în diagonală. 

 

Watch @RafaelNadal come up absolutely huge, inside-out, on match point!

Posted by TennisTV.com on Thursday, November 5, 2015

Spaniolul a reușit în final să cîștige meciul, după ce s-a impus în setul al treilea, scor 6-2. În faza următoare, Nadal va juca împotriva lui Stanislas Wawrinka.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
un_gazar
un_gazar  •  06 Noiembrie 2015, 12:08

Poate urmareste si Simona faza asta.Cred ca ar invata mai mult decat de la toti antrenorii platiti cu bani multi....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează