SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Două trofee de Grand Slam în aceeași zi » Serena s-a impus și la dublu, alături de sora sa

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 22:22

Surorile Serena și Venus Williams au câștigat finala probei de dublu de la Wimbledon, jucată în fața perechii Yaroslava Shvedova și Timea Babos, în două seturi, 6-3/6-4.

Cele două jucătoare americane sunt la al șaselea succes în proba de dublu de pe iarba londoneză, iar Serena Williams a cucerit astăzi și al șaptelea titlu de simplu de la Wimbledon, după finala câștigată în fața lui Angelique Kerber (detalii AICI).

Surorile Williams sunt neînvinse în 14 finale jucate în cadrul turneelor majore din circuitul WTA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  10 Iulie 2016, 09:52

Surorile Williams poate fi numiti jucatori te tenis de certa valoare,de la care Halep poate ia lectii la toate capitolele acestui sport.Nu sint facuti eroine in SUA,sint tehnice,puternice si echilibrate psihic.Nu vocifereaza si nu comenteaza in timpul meciului...nu dau cu racheta de pamant...sint modeste si cand pierd,nu dau explicatii halucinante,ci recunosc superioritatea momentana a adversarului.Asta inseamna cultura,inteligenta si sportivitate!

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Iulie 2016, 07:01

Nu este niciuna dintre ele portdrapelul Americii la Jo? Sau la ei nu sunt asemenea discutii....

bvd_magheru
bvd_magheru  •  10 Iulie 2016, 00:19

Prima data pe surori le-am vazut pe tereanul de joc acum multi ani . Atunci Venus era mai buna decit Serena . Spirlea a confruntat-o pe Venus in finala de la Toronto . Nu mai detaliez dar am urmarit ultimul game de la final de dublu . Cum putea sa se incheie meciul decit cu un AS al serenei !! Felicitari !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează