SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO+FOTO Ion Țiriac, propunere de cadou care a lăsat-o fără replică pe Simona Halep: „Alege-o pe care o vrei și du-o acasă”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 14:16

Ion Țiriac și-a prezentat, în cadrul evenimentului „Țiriac Collection”, ultimele două mașini intrate în colecția personală. Este vorba despre două modele Porsche 911 Speedster, scrie Libertatea.

Omul de afaceri a glumit cu invitații la eveniment și le-a provocat pe Simona Halep și pe Gabi Szabo să facă o tură cu unul dintre modelele sale. La un moment dat, Țiriac a lăsat-o fără cuvinte pe Halep când i-a transmis, arătând spre cele două mașini: „Alege-o pe care o vrei și du-o acasă”.

„Acel Speedster pe care îl vedeţi acolo cred că are vreo 30 de ani, aproape, şi l-am cumpărat în aceeaşi zi cu domnul Porsche. Am hotărât să le cumpărăm pe amândouă, pe vremea aia făcuseră 200 de bucăţi.

Cred că are 4-5.000 de kilometri, din care am făcut şi eu vreo 20-30 cu ea, cine a făcut restul nu ştiu. Am o mititică aici(n.r. Simona Halep care a şi mers cu ăsta , dacă vrei dumneata astăzi cu plăcere să îi facem cadou un Porsche tot mic, pentru că primeşte şi asta. O mai am şi pe cealaltă campioană olimpică, tot mititică e (n.r. Gabi Szabo), deci rămân fără amândouă sau doar una dăm?”, a întrebat Ion Ţiriac. 

Vezi în Galeria Foto mai multe imagini de la eveniment și câteva „bijuterii” din colecția lui Țiriac

+45 FOTO

Apoi, Țiriac a avut un scurt dialog cu Gabriela Szabo. 

Ţiriac: Gabi, tu pe unde ai treabă, dragă? Poţi să iei una şi să te duci unde ai treabă, fără probleme. 
Szabo: Dacă e cu schimbător de viteze...

Modelul Porsche 911 Speedster a fost fabricat în doar 1.948 de unități în întreaga lume.

Vezi și:

Ilie Năstase a dezvăluit talonul: ce pensie primește, de fapt, de la statul român

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  29 Noiembrie 2019, 14:50

Tiriac este ***, ***, nu a dat niciodata bani din buzunarul lui pentru ca este un zgircit mare de tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

700441423769518
Marius Enescu  •  29 Noiembrie 2019, 13:15

Ce- si mai baga unii ...unghiile in gât , sau le ronțaie in loc de salam ???????????????? pai... Dl Tiriac e unic , un gentleman autentic ...dar ce sa inteleaga CT popescu ,care scuipa numai otrava ibdiferent daca e o tema slortiva sau.... ceva politic si altii care comenteaza cu invidie ....respect Mister Țiriac ????????.

139267110657360
Doru Mircea  •  28 Noiembrie 2019, 22:41

cred ca intre C.T.P. mircea banciu,geambasu, marius vecerdea ,finul,domnul ion tiriac este cel mai in masura sa comenteze sa ofere solutii, jignirietc.pentru simplu motiv ca a facut ceva pentru tenisul romanesc la nivel mondial si nu ca basicile dezumflate de mai sus al caror loc la V+V.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează