SPORTURI  »  TENIS  »  MONTE CARLO

VIDEO+FOTO Nadal XI de Monte Carlo » Rafa l-a zdrobit pe Nishikori și a câștigat al 11-lea trofeu! Parcurs incredibil al spaniolului

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 17:31

Rafa Nadal (1 ATP) nu i-a dat nicio șansă lui Kei Nishikori (36 ATP), pe care l-a desființat în finala de la Monte Carlo, scor 6-3, 6-2. Japonezul începuse promițător meciul, reușind un break destul de devremea. A avut 2-1 în primul set, însă din acel moment lucrurile s-au complicat pentru el.

Și-a pierdut de două ori consecutiv serviciul și i-a dat șansa lui Nadal să ajungă la 5-2. Și-a mai câștigat apoi serviciul la 0, după care ibericul a reușit să închidă setul.

Al doilea set a fost unul mai dezechilibrat decât primul. Nishikori a condus cu 1-0, însă apoi a pierdut 5 game-uri consecutive. La 5-1 și-a mai câștigat o dată servicul, după care Nadal a trecut la serviciul și a câștigat meciul.

Nadal rămâne campion la Monte Carlo, fiind al 11-lea titlu obținut în Principat. Parcursul pe zgură al liderului ATP este incredibil, ajungând la 36 de seturi câștigate consecutiv.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
iulihenry14
iulihenry14  •  22 Aprilie 2018, 20:31

Asta care scrii articolele la tenis...m-ai spart fratioare. 2 cuvinte mari si late ai in vocabular: demolat si zdrobit. 8 din 10 articole despre un meci de tenis au cuvintele astea in titlu. Nu a zdrobit pe nimeni. A fost meci destul de echilibrat desi scorul arata altceva. Nadal a stiut sa profite mai mult.

485809194904413
Costel Tudor  •  22 Aprilie 2018, 18:20

Tare as vrea sa ma înșel , dar cred ca a renăscut ***.*** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează