SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

VIDEO + FOTO Regele zgurii nu se dezminte » Rafa Nadal nu i-a dat nicio șansă lui Novak Djokovic și e în finala turneului de la Roma! Schimbul uluitor reușit de cei doi campioni

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 18:34

Rafa Nadal, 31 de ani, locul 2 ATP, s-a calificat în finala turneului de la Roma, după ce l-a învins în două seturi de Novak Djokovic, 30 de ani, locul 18 ATP, scor 7-6 (4), 6-3.

  • În finala de duminică, ora 17, Nadal va juca împotriva lui Alexander Zverev (locul 3, 21 de ani), care a trecut de Marin Cilic în două seturi, 6-7, 5-7.

Al 51-lea meci dintre cei doi mari rivali a fost unul extrem de disputat, cu multe lovituri la limită și puncte spectaculoase. Spaniolul Nadal a început mai bine meciul și a condus cu 4-2, dar la 5-3, când a servit pentru câștigarea setului, și-a pierdut serviciul. Setul a ajuns în tie-break, acolo unde Rafa a forțat și a cedat doar patru puncte.

În setul doi, Nadal a făcut rapid un singur break, la 1-1, și s-a menținut în avans. La 5-3, Rafa a mai câștigat o dată pe serviciul lui Nole și s-a calificat astfel în finala turneului de la Roma, pe care l-a câștigat de 7 ori până acum.

25 de victoriiare acum Nadal în fața lui Djokovic. Sârbul are 26.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
th3dog
th3dog  •  19 Mai 2018, 22:49

Nole incepe usor usor sa-si tureze motoarele. Sunt curios ce va urma la RG unde e cam singurul care il poate incurca pe regele zgurei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează