SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO + FOTO Simona Halep a scăpat de una dintre marile rivale » Mingea care a decis partida este una antologică

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 20:39

Elina Svitolina (23 de ani, 4 WTA) a fost eliminată în turul secund al turneului de la Madrid de Carla Suarez Navarro (29 de ani, 25 WTA), scor 6-2, 6-7, 4-6.

Svitolina, a 4-a favorită a turneului Premier Mandatory de la Madrid a început excelent partida. Primul set a fost unul fără istoric, tranșat în 35 de minute de ucraineancă, scor 6-2.

Împinsă de la spate de întreaga audiență de pe arena Arantxa Sanchez, Carla Suarez a revenit spectaculos. Backhand-ul în cross s-a dovedit a fi arma perfectă împotriva ucrainencei. Cu o vitalitate ieșită din comun și cu dârzenia specifică ibericilor pe zgură, Navarro a reușit "remontada".

A avut nevoie de 5 mingi de set, fructificând-o pe cea mai dificilă. Împinsă mult în afara terenului de returul Svitolinei, Carla s-a împiedicat și a rămas întinsă pe teren. Elina nu a profitat. A ajuns târziu la minge și printr-o încercare disperată a trimis în afară. 

Carla Suarez Navarro va juca în turul următor cu învingătoarea partidei dintre Johanna Konta și Bernarda Pera.

Vezi și: VIDEO+FOTO Simona își ia viteză! Halep a învins-o categoric pe Elise Mertens, în turul 2 la Madrid » Cele mai tari schimburi din meci + următoarea adversară

Sorana Cîrstea, OUT de la Madrid » Lecție de tenis primită de la noua stea a tenisului din Rusia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
timm
timm  •  09 Mai 2018, 16:28

Cand vrei sa castigi un turneu....trebuie sa bati toate adversarele. Nu conteaza cu cine joci. Halep vrea un Grand Slam, vrea sa bata pe oricine. Hai Halep.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  09 Mai 2018, 09:19

cand te pregatesti de castigarea unui GS nu-ti faci nici-un servici daca joci cu minus variante ,trebuie sa joci cu cele mai bune sa vezi cine esti ,te intereseaza sau asa ar trebui dupa cum afirmi Simona mai putin locul ocupat in clasamente ,sa fi in primele 8 dar sa ai si GS-uri castigate . Succes Simo.

maxp
maxp  •  09 Mai 2018, 03:29

In primul rand, nu vad de ce ar gandi cineva asa. De ce sa scapi la Madrid de rivale, eu cred ca ar fi chiar bine sa dai de ele acolo, sa ai niste meciuri tari in picioare pentru Roland-Garros. Apoi, nu stiu daca ati vazut-o pe Navarro ce joaca la acest moment, mie mi se pare una din rivale.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează