SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO + FOTO Simona Halep către adversara din finala de la Hua Hin: "De ce râzi?" :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 17:25

Simona Halep a câştigat astăzi finala turneului demonstrativ din Thailanda, scor 6-2, 6-3, în faţa numărului 4 WTA, Carolina Pliskova. 

Organizatorii turneului de la Hua Hin au premiat finalistele cu câte un tablou. Momentul a fost imortalizat de fotografi, Simona Halep adăugând în InstaStory-ul său una dintre capturi. Alături de poză, numărul 1 WTA a postat şi un mesaj: "@karolinapliskova, de ce râzi? Mulţumesc Hua Hin, a fost  o mare plăcere să joc aici".

Jucătoarea din Cehia se amuzase la vederea tabloului abstract în care ar fi trebuit să fie Halep. Nici măcar Simona nu s-a recunoscut și a întrebat în momentul în care a primit respectiva pictură de la organizatori: "Asta sunt eu?". 


Karolina Pliskova este una dintre cele mai bune prietene ale Simonei Halep din circuitul WTA. Cehoaica a recunoscut în numeroase rânduri că Simona este jucătoarea sa favorită.

Simona Halep începe noul sezon la Shenzen, turneu care se va desfăşura în perioada 30 decembrie 2017 - 6 ianuarie 2018.

163,260 $va obţine câştigătoarea turneului de la Shenzen

Citeşte şi: Simona e gata de 2018! Victorie categorică în fața Karolinei Pliskova » A câștigat turneul din Thailanda

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Decembrie 2017, 13:34

Poza e de nota10. Nedumerirea Simonei a starnit amuzamentul celor prezenti.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Decembrie 2017, 13:32

Frumos sfasit de an. Bravo Simona ! Cat despre tablou ,arta abstracta nu trebuie inteleasa. Din prima.

1825452810798932
Mihaela Jorascu  •  25 Decembrie 2017, 12:09

Cind comentam stirea renuntarii la psiholog, am spus, sun convins de marile capacitati ale Simnei. Dumnezeu di prin aceasta munca ei, atitudinea fata de multge greutati au aju ajutat-o pentru aceasta VICTORIE! Fie ca acestea sa fie cu ea pe tot anul 2018 si in toata cariera ei. Dece nu putem urmari meciurile la DigiSport? Ca in decursul anului?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează